2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

| مشاهده متن کامل بحث + 1552 بازدید | 88 پست
قانونی ۶هفت ماهه،ولی عرفا چهار سال،نه پاک نشد

من دقیقا شرایط تو رو دارم. تمام خواستگارهای بچه دارم رو رد کردم و پشیمون نیستم...

چند سالته؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
چشم عزیزم شما آروم باش😂

اخه عزیزم مادر من همچین ازدواجی کرد

هنوز بعد سالها از دست ناخواهریم داریم میکشیم

نمیخوام کسی اذیت بشه مثل ما

اگر حس کنم بی ادبی جوابتو نمیدم دیگه، چون شخصیتم اجازه نمیده با هر کسی بحث کنم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه عزیزم مادر من همچین ازدواجی کرد هنوز بعد سالها از دست ناخواهریم داریم میکشیم نمیخوام کسی اذیت ...

آهان درسته،منم بخاطر بی تجربگی تاپیک زدم چون نه تو خانواده نه فامیل نداشتیم این موردا

من به جای شما بودم دیگه ازدواج نمیکردم چون یکبار تجربه کردم وفهمیدم تحفه ای نیست خانم خودت باشی بعض ...

خیلیم دختر مستقلی هستما،کارمندم،عصرا کار میکنم بازم،ولی خب تو فامیل ما مجرد موندن جالب نیس

من که خیلی راضی ام خودم از ۱۶ سالگی پولامو جمع میکردمو خرج بچه هایی که خونوادشون ضعیف بودن میکردم... ...

موقع ازدواج خودت و پسر همسرت چند سالتون بود؟

اول زندگی سخت نبود یک بچه هم باهاتون باشه؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من۲۶

تو دیواااااانه ای!

من ۳۸ سالمه و راضی نیستم با مرد بچه دار ازدواج کنم!

خیلیم دختر مستقلی هستما،کارمندم،عصرا کار میکنم بازم،ولی خب تو فامیل ما مجرد موندن جالب نیس

فامیل همه همینن محلشون نزار

هوممممم

کاش من سن تو بودم... برای من وااااقعا دیر شده ولی چاره ای ندارم که منتظر مورد دلخواهم بمونم. البته من هم مستقل و شاغل و اجتماعی هستم به لطف خدا

کاش من سن تو بودم... برای من وااااقعا دیر شده ولی چاره ای ندارم که منتظر مورد دلخواهم بمونم. البته م ...

مورد دلخواه من بچه خوشکلع خانواده ام میگن در شأن ما نیس😂😂😂

دمت گرم بخدا

مشکلات مادرت با ناخواهریت از اول تا الان جه مواردی بوده؟

میشه یکم توضیح بدی؟ برام مهمه چون زیاد خواستگار بچهدار دارم...

کاش من سن تو بودم... برای من وااااقعا دیر شده ولی چاره ای ندارم که منتظر مورد دلخواهم بمونم. البته م ...

مطمئن باش کار درست شما انجام دادی

ازدواج با مرد بچه دار خیلی سخته