2777
2789
عنوان

خانومای خیاط میشه کمکم‌کنین لطفا

245 بازدید | 52 پست

سلام دوستانی که خیاطی بلدن ازشون‌ کمک میخام‌

استاد من تا ۳ روز دیگ ۶تا کار تکمیل شده ازمون‌میخاد و هرچقدر میگیم تعطیله پارچه فروشی  و مغازه ها لج کرده قبول نمیکنه منم فقط ۲ تا کار دارم کسی هست که لباس مهمانی دوخته باشه و از مراحل الگو برش دوخت و لباس اماده بهم‌عکس بده ک‌من بفرستم براش.وگرنه این ترمو میافتم بیچاره میشم😭😭😭😭

عزیزم من خیاطی میکنم . میتونی از این ژورنال های خیاطی ترک یا ایرانی بگیری که الگو اماده دارند فروشنده های لوازم خیاطی دارند ولی باید بلد باشی از توی خطوط زیاد درش بیاری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من الگو مانتو دارم کارت راه نمیفته؟

ببخشید مانتوتون برش خوردست؟با چند تا رنگ‌کار شده منظورمه که برای وینتاژ مناسب باشه

خیلی استاد سخت گیریه فقطم‌میگ‌ لباس مهمانی😞

عزیزم من خیاطی میکنم . میتونی از این ژورنال های خیاطی ترک یا ایرانی بگیری که الگو اماده دارند فروشند ...

الگو دارم همشون تکمیله پارچه ندارم‌بدوزم همه جا تعطیله برم‌بخرم😔

ببخشید مانتوتون برش خوردست؟با چند تا رنگ‌کار شده منظورمه که برای وینتاژ مناسب باشه خیلی استاد سخت گ ...

نه تقریبا سادس یه گرد آستینش مدل داره با یه رنگ هم دوختم

لباس مجلسی هم دارم حیف الگوهاشو ریختم دور   دیر گفای

آقام خیلی غریبن😔میشه واسه سلامتی وظهورشون یه صلوات بفرستین؟

من شومیز دوختم چیشو میخوای

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما...