2777
2789
عنوان

خانما من صبح خواب عجیب دیدم بیان😐

100 بازدید | 14 پست

خواب دیدم به جاییم مثل عالم برزخ که بیابون هست تنها بودم صدای همش تکرار میشد بلندبودصداخیلی میگفت براحل مشکلاتت فقط سوره حدید بخون همش همین تکرارمیشد که شوهرم بیدارم کردتاحدودچندثانیه بعدخواب هنوزصداتوگوشم بودیعنی چی😐😐😢😔

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی ذهنت درگیر یه مدتی 

نمیدونم بخدا

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نمیدونم بخدا

تعبیر خواب کار هر کسی نیست..داستان قدیم‌بخوانی واسه تعبیز خواب پیش افراد خاصی میرفتن..

حس خودت خوب باشه خوبه ..میگن خوابی حست بد برا اب بگو..صدقه بتداز خوب به کسی نگو که نکنه چشم بزن اداما گاهی به خواب خوب دیگران حسادت دارن..

من‌میگم شاید ذهنت درگیر کار چیزیه داری میخوای انجام بشه که نشونه خوبیه قران و دعا تو خواب

حاجت چی بود ؟

خونه و بچه . ببست و سه روز ک خوندم همون روز هم جواب ازمایشم مثبت شد هم شوهرم اومد خونه ک من سورپرایزش کنم اونم گفت  خونه قولنامه کردم . دوتامون سورپرایز شدیم 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
وای چ جالب . من خودم خدید رو خوندم سریع حاجت گرفتم اینو گفتی تنم لرزید . چهل روز بخون . 

واقعا 😢صداش صدای مردبودمثل فیلمای امامی که وحی میاد

واقعا 😢صداش صدای مردبودمثل فیلمای امامی که وحی میاد

بخون حتما من ب همه میگم . خییییلی خوبه سورشم معنای قشنگی داره دل ادمو میبره . بهت قول میدم قبل از چهل حاجت میگیری . 

صدبار اگر توبه شکستی بازآ. 
بخون حتما من ب همه میگم . خییییلی خوبه سورشم معنای قشنگی داره دل ادمو میبره . بهت قول میدم قبل از چه ...

حتما میخونم 😔🌹🌹