2777
2789
عنوان

یه دیقه😑✋

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 28 پست
کجاهات چرب میشه؟ فقط پشیونی و دماغمت چرب میشه؟

ببین گونه هام بعد حموم پوسته پوسته میشه چونم و پیشانی و دماغمم هیچی

ولی تو جوش زدن فرقی نداره از همه جا در میاد😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

شاید خیلی صابون میزنی به صورتت که پوسته پوسته میشه

منم وقتی جوش دارم بیشتر میشورم خشک میشه پوستم

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من پوستت فقط سیاهه اونم طبیعیه دیگه بادمجون جون    

اییییش گندمیشونم😂

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

مختلط😐

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
شاید خیلی صابون میزنی به صورتت که پوسته پوسته میشه منم وقتی جوش دارم بیشتر میشورم خشک میشه پوستم

نه خیلی نمیزنم متعادل و متوسط میزنم😁

نه خیلی نمیزنم متعادل و متوسط میزنم😁

😁

صابونت خیلی قوی نیست؟ 🤔

بعضیا حرف زدن بلد نیستن کاش حداقل حرف نزدن بلد بودن🙄😒.  من تمایلی ندارم قضاوت های بعضی کاربرا رو درباره خودم بدونم لطفا اگه نظری درباره من و نظراتم دارید برای خودتون نگه دارید حق با شماست نیازی نیست وقتتونو تلف کنین
😁 صابونت خیلی قوی نیست؟ 🤔

😁 نه

نمیدونم البته😱😑✋

ببین گونه هام بعد حموم پوسته پوسته میشه چونم و پیشانی و دماغمم هیچی ولی تو جوش زدن فرقی نداره از هم ...

مختلط و حساس هست 

😍 انشالله😍انشالله😍انشالله😍 00/11/22 تاریخ بهم رسیدن مونه

https://namnak.com/%D8%B9%D9%84%D8%AA-%D9%BE%D9%88%D8%B3%D8%AA%D9%87-%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA.p64646

این جا را بخون برای علت های پوسته پوسته شدن 

فکر نمی کنم ربطی به نوع پوستت داشته باشه 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»