2777
2789
عنوان

لکه بینی

101 بازدید | 5 پست

سلام دوستان. کسی بوده که قبلا سقط زیر ۸ هفته داشته باشه، بعد بارداری بعدیش هم توی همون زمان لکه بینی داشته باشه اما بچه اش مونده باشه؟ خیلی استرس دارم. تو ۶ هفته سقط کردم سری قبل‌ ‌ الان توی هفته ۶ ، مجددا از دیشب حس کردم یه کوچولو رنگ ترشحاتم به گلبهی میزنه. 

شياف استفاده كن البته با نظر پزشكت عزيزم استراحت كن كار نكن به قول قديميا بزار جاش سفت شه

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام

اره مامانی عزیز من دقیقا مثل تو بودم ولی دختر نازم صحیح سلامت بدنیا اومد. حتی دکترم بهم شیافت هم نداد گفت بر طرف میشه خودش . برای دوستمم اولی سقط شد سر دومی خونریزی شدید داشت پسرش الان تو بغلشه عزیز دل توکلت به خدا باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اره مامانی عزیز من دقیقا مثل تو بودم ولی دختر نازم صحیح سلامت بدنیا اومد. حتی دکترم بهم شیافت هم ندا ...

خدا بچه هاتونو نگه داره. زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن. اخ که چقدر نیاز داشتم به این حرف‌ . من کلا دارم شیاف و انوکسان ۴۰۰۰ میزنم. چون سری پیش فقط ساک تو خالی بود. هیچی تشکیل نشد. ممنونم عزززیزم‌ 😍😍😍😍التماس دعاااآاا

خدا بچه هاتونو نگه داره. زیر سایه پدر مادر بزرگ بشن. اخ که چقدر نیاز داشتم به این حرف‌ . من کلا دارم ...

فدات عزیز جان فک نکن فقط دلداری بود واقعا به چشم دیدم کفتم .بسپار به خود خدا وشیافت استفاده کن من میدونم که میمونه وقتی دکتر میرفتم برای چکاپ وقتی حامله بودم نصف خانما تجربه سقط داشتن و حامله بودن و نی نی سالم بدنیا اومد .انشاله صحیح سلامت میاد تو بغلت گلم. 

فدات عزیز جان فک نکن فقط دلداری بود واقعا به چشم دیدم کفتم .بسپار به خود خدا وشیافت استفاده کن من می ...

انشا اللللللللله. خدا از دهنت بشنوه عزیزم. من تو شهر غریبم.‌سری پیش تو تنهایی مطلق مرگو به چشمام دیدم سقط کردم. از دیشب ریختم بهم. توکلم به خداست. ولی حرفات ارومم کرد. ممنونم عزیزم. 🥰🥰🥰🥰🥰🥰