2777
2789
عنوان

۲۰۶برنده شدم😍😍😍😍😍😘😘😘

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 59 پست

مبارکتون باشه ب خوشی 

ما ک هر چ مینوبسیم در نمیاد 😣😣😣😣 توروخدا برای ماهم دعا کنین 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیز درمیاد اصلا ناامید نشو هردوهفته دارن میزارن پیش فروش ایشالا درمیاد 

باورت میشه الان ۸مین بارمون بود😖 کارم شده فقط دعا 

میشه ازتون خواهش کنم برا اینکه بابام راضی ب ی کاری بشه برام صلوات بفرستید خیلییی محتاجم ممنونم 😍😘😗😔(سوالات در مورد حیوانات پاسخگوهستم)
باورت میشه الان ۸مین بارمون بود😖 کارم شده فقط دعا 

درمیاد عزیزم هروقت واقعا قسمتتون باشه درمیاد من خودم پنجمین بارم بود ک مینوشتم.همیشه ام ۲۰۶ ۲۰۷مینوشتم دیگه این دفعه درومد ایشالا سری بعد واسه شما درمیاد عزیزم

درمیاد عزیزم هروقت واقعا قسمتتون باشه درمیاد من خودم پنجمین بارم بود ک مینوشتم.همیشه ام ۲۰۶ ۲۰۷مینوش ...

مبارک باشه. چند در میاد براتون؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
قربونت ۱۱۰ ک باید تا ششم  پرداخت کنیم

ان شاءالله پربرکت باشه. بیرون چند در میاد؟

بعد چند ماهه تحویل میدن؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
درمیاد عزیزم هروقت واقعا قسمتتون باشه درمیاد من خودم پنجمین بارم بود ک مینوشتم.همیشه ام ۲۰۶ ۲۰۷مینوش ...

فداتشم چرخش بچرخه براتون 😍

ممنون از روحیه ای ک دادی بهم 

قربونت عزیزم.ولی الان تا بهمن همش میزارن فروش فوقوالعاده حتما در میاد اسمتون

انشالله توکل بخدا گلم دعا کنین برامون عزیزم ی دنیا ممنونم ازت