2777
2789
عنوان

دوست.....

60 بازدید | 4 پست

خانوما یه سوال داشتم نمیدونم من خیلی اخلاقم بچه گانس ؟؟

من ۸ ساله با دوتا از دوستام خیلی صمیمی ام ولی اونا دوتاشون هی میرن بیرون به من چیزی نمیگن ..باورتون میشه تو این ۸ سال خونشون منو دعوت نکردن بعد من همش دعوتشون میکردم حتی با کسی دوست نمیشدم میگفتم ناراحت میشن بعد ۲ ماه پیش دیدم رفتن با یکی دیگه بیرون به من یه کلام نگفتن منم کلا دیگه بلاک کردم   بیخیالشون شدم ولی چون از حماقتم دیگه دوستی ندارم خیلی تنها شدم ...

یه دوست دیگه هم داشتم که گفته بودم تو یکی از تاپیکام یه شهر دیگس ما چن ماه پیش برا چندتا کار اداری رفتیم اون شهر اونم هی اصرار میکرد قبل رفتنمون که بیاین اینجا خونمون منم گفتم اکی میام بعد که رفتیم یه زنگ نزد که کی بیاین خب منم بدون دعوت جایی نمیرم بعد که برگشتم تهران گف چزا نیومدی و اینا منم رک گفتم تو دعوت نکردی گفت دوستیمون تموم شد و منو بلاک کرد😐

نمیدونم مشکل از منه یا دوستام تو رو خدا راهنماییم کنین هی میخوام از تنهایی دوباره باهاشون حرف بزنم ولی حس میکنم غرورم خورد میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه میگی هی اصرار کرد،،،،،طفلک،،،،حتما کارت دعوت باید میداد،،،،ساده باش و بی ریا،،،،ولی در کل خودم ...

آخه من اومدم اینجا پرسیدم تاپیکشم هس اینجا گفتن کرونا ست لابد نخواسته بری که چیزی نگفته و فلان منم نرفتم 

در مورده دوست دومت ک نرفتی خونش،،،،ب نظرم خیلی کلاس گذاشتی،،،،ناون باهات راحت بوده،،،،،شما منتظره دع ...

عزیزم من کلاس نزاشتم باهاش قرار گذاشتم بیاد بریم بیرون گف مهمون دارم دیگه باید چیکار میکردم