2777
2789
عنوان

راه های بارداری سریع تر

383 بازدید | 30 پست

سلام خانوما خسته نباشید من کاربر جدید نی نی سایت هستم میخواستم تجربه هاتونو در رابطه با اقدام به بارداری راه های سریع باردار شدن رو به من بگید من دوسال اقدام هستم اما باردار نمیشم الانم سه هفته اس پریود نشدم امپولم زدم پریود نشدم ایا امکان داره سلول های مردانه در بدن من زیاد باشه اخه شنیدم بعضی از خانم ها که باردار نمیشن سلول مردانه دارن 😭

لطفا از ته قلب های پاکتون برام دعا کنید دوقلو باردار بشم 😔🥺♥️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سه ماهه باردار نشدم

عزیزم شما باید تحت نظر دکتر باشی به احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری برو دکتر هم خودت هم همسرت ازمایش بدید ان شالله مشکلتون حل میشهه ولی حتما دکتر برو این ک میکی سه ماهم پریود نشدی به احتمال زیاد تنبلیه

ممکنه تنبلی تخمدان داشته باشی ازمایش و سونو بده

دادم اره تنبلی تخمدان که دارم هرچی امپول ازاد سازی میزنم لتروزول کلومیفن اینها میخورم جواب نمیگیرم یه مدتم که تروییدم کم کار بود خوب شدم دوست دارم شماهم از تجربیاتتون بگین برام دیگه خسته شدم 

عزیزم شما باید تحت نظر دکتر باشی به احتمال زیاد تنبلی تخمدان داری برو دکتر هم خودت هم همسرت ازمایش ب ...

اره خیلی شدیده تنبلیم 

فقط متفورمین و ویتامین بنطرت باچی جواب بگیرم؟

منم مثل شمام متفورمین می خوردم یه مدت الان اونم نمی خورم یه ماه کلومیفن خوردم فولی ۱۶نگرفت این ماه لتروزل دارم می خورم ببینم خداچی می خوادایشالاخدادامن شماومن وهمه منتظراروسبزکنه 

فقط خدا❤️❤️❤️
منم مثل شمام متفورمین می خوردم یه مدت الان اونم نمی خورم یه ماه کلومیفن خوردم فولی ۱۶نگرفت این ماه ل ...

ایشالله عزیزم😘

خدایا خودت برای همه ما بهترین هارورقم بزن😍♥️
عزیزم ازکجافهمیدی تنبلی داری ؟سونویااز

هم سونو شدم فولیکول کم داشتم خوب نبودن و هم ذخیره تخمدانم یکم پایینه 😣

لعنت به تنبلی منم دارم ولی مریودیم سروقته یاجلوتر میشم ولی باردارنشدم هنوز

خوش بحالت حداقل پریودیت سر وقته منه بدبخت هر ماه اسیر بی بی چک و ازمایش بتا و سونو اینها هم دیگه خسته شدم 😭