2777
2789
عنوان

استرس شدید

206 بازدید | 10 پست

سلام ،من دچاراضطراب واسترس خیلی شدیدوغیرقابل کنترل شدم البته سالهاپیش هم به پنیک مبتلا بودم که درمان شدم ولی باهرخبر بداسترس شدید میگیرم که تامدتها آزارم میده بااینکه آسنترا میخورم ولی بازم خوب نمیشم توروخدا کسی هست اینجوری باشه بیادکمکم کنه 

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قطره استاخدوس از عطاری بگیر گیاهیه و بیضرر چند قطره بریزتو یک چهارم لیوان اب بخور ارامبخشههههه ...

ممنونم 😘

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
روش طب سنتی اصلاح تغذیه  داشتن آرامش و..منو نجات  داد

شماهم اینجوری بودی

افسردگی

استرس اضطراب

ضعف اعصاب

قاشقدنمیتونستم نگه دارم دستم میلرزید

الان دارم روز به روز بهتر  میشم خداروشکر

۶۰ درصد خوب شدم شما هم میتونی 

✌️🌸 "من حالم عالیست و درلحظه ی حال هستم و در حال جذب ارتعاشات موفقیت و ثروت و سلامتی و شادمانی هستم." خدایا سپاسگزارم

افسردگی استرس اضطراب ضعف اعصاب قاشقدنمیتونستم نگه دارم دستم میلرزید الان دارم روز به روز بهتر &n ...

خداروشکر