2789
عنوان

خرید گاز مبله

75 بازدید | 6 پست

سلام من بین خرید دوتا گاز مردد هستم.اولی دو تا فر داره یه برقی و یه گازی.دومی یه فر برقی و یه گازی و به گریل گازی و گرمخونه.یعنی چهارتا در داره.شما کدومو انتخاب میکنید و چرا؟

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگى به مارك و جنس داره مثلا الان لباسشويى اسنوا كارايى هاى بيشترى داره و شكيل تره اما من لباسشويى ...

هردو یه برنده

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

سلام عزیزم میشه خواهش کنم درباره عمل اسلیو منو راهنمایی کنی 

(((((📚🪞🤍روان شناس هستم🫂👩‍⚕️🦋))))) به دوستان نی نی سایت مشاوره داده میشود😉😍 بالاخره بعد از بیشتر از دو سال انتظار به ارزوم رسیدم خدایا صد هزار بار شکرت ۱۴ محرم . اول شهریور بی بی چک و ازمایشم مثبت شد خدایا به حق حسین نی نی ام سالم و سلامت بیاد بغلم و انشالله همه ی منتظرا صاحب اولاد شن دعا کنید لطفا سالم و سلامت دنیا اومدن نی نی ام 😍🥰 💚♡سخت معتقدم به جمله ی توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما♡💚زندگی باید کرد... و به کوتاهی آن لحظه ی شادی که گذشت غصه هم میگذرد پس به تن لحظه ی خود جامه اندوه مپوشان هرگز 😢🚫همیشه با خدا معامله کن اینجوری هم قشنگ تره و هم ارامشت بیشتره هر کاری میکنی نیتت خدایی باشه نه به خاطر آدما💋❤خدایا خودت بساز تو بسازی قشنگ تره
سلام عزیزم میشه خواهش کنم درباره عمل اسلیو منو راهنمایی کنی 

عزیزم درخ‌استتون رو قبول کردم.یه پیام بدید شمارمو بدم تو واتساپ براتون ویس بدم