خیلی دلم میخواد ازدواج کنم چون از تنهایی خستم درسو اینام نمیخونم خانوادم مذهبین خیلی محدودم کردن بااین کاراشون بیشترکاری میکنن قایمکی همه کارکنم نمیذارن مثلا بایکی که خاستگارمه چندبار برم بیام اشناشیم منم یبار سابقه جدایی دارم بشدت از ازدواج میترسم میترسم دوباره شکست بخورم براهمین باید باطرفم چندماه رفت آمد داشته باشم پشت گوشیم نمیشه تابشناسمش بعدعقدکنیم بنظرشما من بااین همه محدودیت اصلا چطوری یه آدم مناسب پیداکنم کسیم معرفی نمیکنه همه میترسن میگن فردا یچیزی شد میگن فلانی درس کرد نمیدونم چیکار کنم کاش بمیرم از این زندگی راحت بشم 😔😔😔😔
عزیزم عمه من هم همینطوری بود چون ما خانواده مذهبی داریم ولی پدر بنده درست تحقیق کردن یک ماه تحقیق و پرس و جو کردن و عمه منم پس از یکبار شکست در زندگی زناشویی الان خوشبخته هیچ وقت با چند تا رفت و آمد نمیشه طرف مقابل رو شناخت
با خدا باش پادشاهی کن بیخدا باش هر چه خواهی کن😒🖐️
رفت و امدبرا شناخت خیلی خوبه ولی باید مراقب باشی وابسته نشی با عقل تصمیم درست بگیری.و از مشاور کمک بگیری عالس میشه.چون ترس از تنهایی ادم تصمیم خوبی نمیگیره
ببین اینی که میگی مذهبی نیست خانوادت متاسفانه متحجر هستن چون با صیغه محرمیت دیگه هیچ ایرادی نداره
من خودم یکسال صیغه محرمیت بودیم و عقد و عروسی با هم بود
تازه چهار ماه هم کلا نامحرم بودیم بیرون میرفتیم، مشاوره و آزمایش و اینا
هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر میکنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺