2777
2789

تازه بیدار شدم رفتم پایین یه کف دست نونو با اردهو شیره با ی لیوان چای برداشتم

مامانم بهم‌میگه ناهار نمیخوای بخوری مگه تو(با لحن خیلی بد)خودش روزی هزار بار همه چیو ناخنک میزنه

دیروز تو بازار گمش کرده بودیم زنگ زد کلی تو بازار فوحش داد گفتم زشته گف خفه شو 

پیداش کردم گف مرگتو من نبینم کجا بودی گف خفههه شو

منم قهر کردم ی تاکسی گرفتم اومدم خونه

من تو اون شهر دانشجوهم ب چ حقی ابرومو میبره 

هروقت میره محل خودش بااینکه خیلی دور افتادست کلی تیپ‌میزنه و ارایش میکنه 

میاد با من تا خرید یا تا دانشگا یجوری لباس میپوشه ادم دلش براش میسوزه ب کنار دیروز ابروی منم برد

خسته شدم😭

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!

خسته ام منننن

خسته ام منننن

مث مرغ بال و پر شکسته ام منننن

حتی اگ دیدی با شیطان چایی میخورم 👌                          بازم حق نداری قضاوتم کنی . شاید قراره "من" به راه راست بکشونمش ...😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خسته ام منننن خسته ام منننن مث مرغ بال و پر شکسته ام منننن

سالهاس کنج قفس نشسته ام منننننننن

من از معبود یکتایم فقط یک چیزمیخواهم ....نگیردهرگز از قلبم امید استجابت را❤🙏
اقا منم دارن به زور رژیم میدن درکت میکنم 🤕🤕✌

بابا واسه رژیمش نمیگه 

فقط گیر میده

مثل پدری ک پشت در اتاق عمل منتظره و میفهمه بچش دختره یا مادری ک داره حیاطو جارو میزنه درو میزنن میبینه پسرشه که بعد چندسال از جنگ برگشته...براتون همینجوری شادی از ته دل ارزو میکنم جوری ک از خوشحالی گریه کنید هی با خودتون بگید یعنی بیدارم؟!
مادرته؟مطمئنی؟

😭😭😭😭😭😭

میگم چجوری با ناهار قهر میکنید من نمیتونم دعوا هم کنم آخر ناهار باید بخورم🙁🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

مامان من اینقد بازور میخورونه بهم دعوامون میشه😐😑😐

دوس دارم یه روز برسه ک یکی رو داشته باشم بهش بگم دخترم..پسرم...من دارم یاد میگیرم از ارزوهام یکی یکی بگذرم..همونطور ک از خودم..احساسم...زندگیم...خنده های از ته دلم گذشتم...دارم عادت میکنم ب نداشتن..نشدن..نبودن..ب راستی ک عادت چیز ترسناکیست...