2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من دو سال پیش خریدم به درد نمیخوره یه سری ورزش کششی است که از یه پکیج خارجی تقلید کردند،به نظرم ...

هیچ تاثیری نداشت؟کل دوره رو انجام دادین؟

میشه واسه خوشبختیم و خوب شدن مادرم صلوات بفرستین.ممنون
هیچ تاثیری نداشت؟کل دوره رو انجام دادین؟

من یک ماه انجام دادم زیاد تاثیر نداشت با اینکه اونموقع ۱۶ سالم بود ، خیلی هم سخته ورزش های مخصوصا قبل خواب و بعد خواب و باید پیوسته انجام داد،به نظرم برای افزایش قد سابلیمینال گوش بده من خودم از سابلیمینال دارم نتیجه می گیرم

من یک ماه انجام دادم زیاد تاثیر نداشت با اینکه اونموقع ۱۶ سالم بود ، خیلی هم سخته ورزش های مخصوصا قب ...

چی هستش؟میشه بگی؟

نه رایگانه تو همون کانالی که فرستادم همه چیز است

سلام.ببخشید میتونم بپرسم شما تا حالا نتیجه ای هم گرفتین از این طریق؟

اره من دو سال پیش خریدم به درد نمیخوره یه سری ورزش کششی است که از یه پکیج خارجی تقلید کردند،به نظرم ...

شب بخیر.ممنون که منو با این کانال آشنا کردی.بینهایت ممنونم.ببخشید که انقدر سوال میپرسم.من تو کانال چطور میتونم سوال بپرسم؟میشه آیدیشو بزاری؟نمیدونم باید کجا سوال بپرسم.یا جواب های داده شده ی کانال کجاست؟ممنون میشم جواب بدی.

شب بخیر.ممنون که منو با این کانال آشنا کردی.بینهایت ممنونم.ببخشید که انقدر سوال میپرسم.من تو کانال چ ...

خواهش می‌کنم عزیزم ، این کانال زیر پستاش چند تا آیدی است که یکی اونها رباته بعد می تونی سوال بپرسی ، یا یکی دیگه کانال است اسمش @Magicsubliminal بعد این کانال گروه داره می تونی سوال بپرسی داخلش جواب می دن

سلام.ببخشید میتونم بپرسم شما تا حالا نتیجه ای هم گرفتین از این طریق؟

بله عزیزم من نتیجه گرفتم از سابلیمینال ، خیلی ها دیگه هم هستند نتیجه گرفتن می تونی نتیجه هاشونو تو کانال تلگرام نگاه کنید

نه رایگانه تو همون کانالی که فرستادم همه چیز است

سلام.لطفا میشه جواب بدی!همین ورزش های پکیج رو تو کانال گذاشتن.تو کانال دیدم که گفته شده که برای قد اگه میخواین نتیجه بده باید تمرینات رو هم انجام بدین.میشه بی زحمت اگه ممکنه منو راهنمایی کنی؟شما خودتون چیکار میکنید؟تمرینات رو هم انجام میدین؟ممنون میشم جواب بدین.یه سوال دیگه اینکه من نمیدونم کجا سوال بپرسم تو کانال.

بله عزیزم من نتیجه گرفتم از سابلیمینال ، خیلی ها دیگه هم هستند نتیجه گرفتن می تونی نتیجه هاشونو تو ک ...

ببخشید که میپرسم.میشه بگین در چه زمینه هایی نتیجه گرفتین؟مثلا برای منی که ابرو های خیلی کم پشتی دارم اگه اونارو گوش بدم ابروهام یعنی پر میشه اونجوری که من میخوام.آخه چجوری؟