2821
2789
عنوان

دوست

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 27 پست
آهااااا کات کرده بودیییی  خب حلهههه  خب با اینکه کات کردین چ لزومی داره با دومیه مخالفت ...

میگه تو حتی حق ازدواج کردنم نداری 

بعد پدرش فوت کرده میگه مقصر ناراحتی خانوادمم تویی

حالا پدرشم تصادف کرده

کلا ادم مریضیه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

هیچ‌پسری نمیپذیره ک شما قبلآ با دوستش بوده باشی بعد الان‌ بخواد شمارو دوستداشته باشه یا عاشقتون بشه 

اگ ام وارد رابطه بشه باهاتون صرفآ سرگرمیه 

ک البته مقصرش خود شمایی

بعدم اگ‌خیلی دوستون داشت میگفت ب رفیقش من میخوامش قبلآ باتو بوده الان با من .حق هیچ تهدیدی نداری

پس اهمیت نداشتید واسش ک‌گذاشته خودتون حلش کنید 

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
ن اصن اینطور ادمی نیست میفهمید من قبلا دوست پسر داشتم ولی ی بار بهم سرکوفت نزد خیلی خوبه.ولی اون رفی ...

میدونی پسری که بیست سالشه تکلیفش با خودش مشخص نیس چه برسه به تکلیفش باتو...باور کن قیدشو بزنی موفق تری....

چه توان کرد؟ که سعی من و دل باطل بود
میدونی پسری که بیست سالشه تکلیفش با خودش مشخص نیس چه برسه به تکلیفش باتو...باور کن قیدشو بزنی موفق ت ...

😑دلم میخاد ولی نمیتونم فکرش مث خوره افتاده ب جونم

واقعا  از این نظر بهش نگاه نکرده بودم

هیچ کدومشون مناسبت نیستن .از تهدید اونم نترس هیچ کاری نمیکنه .زیاد اذیت کرد بگو با خونوادم در جریان گذاشتم و کل پیامات ب عنوان مدرک هست ک تهدید کردی شکایت میکنم .دیگ پیداش نمیشه

یاامام رضا(ع)❤باهرنگاهت آقا قلب من پرشده از آرامش.من این حال قشنگ نوکری رو تا آخر عمر میخوامش.
هیچ کدومشون مناسبت نیستن .از تهدید اونم نترس هیچ کاری نمیکنه .زیاد اذیت کرد بگو با خونوادم در جریان ...

اولیه روانیه

شب میبینی اینقد قربون صدقت میره من محل نمیدم

صبحش میبینی فقط تهدید میکنه

اولیه روانیه شب میبینی اینقد قربون صدقت میره من محل نمیدم صبحش میبینی فقط تهدید میکنه

تو این سنشون‌طبیعیه این رفتارا 

یه جورایی دوسدارن بایکی تو رابطه بشن گاهی اوقات نه 

رفتارشون تو هر ساعت فرق داره 

تو این سنشون‌طبیعیه این رفتارا  یه جورایی دوسدارن بایکی تو رابطه بشن گاهی اوقات نه  رفتا ...

ولی من در حق دومیه خیلی بدی کردم

بنظرت چیکاز کنم ببخشه

اخه میخام اگه میخاد بره هم با دل خوش بره

ولی من در حق دومیه خیلی بدی کردم بنظرت چیکاز کنم ببخشه اخه میخام اگه میخاد بره هم با دل خوش بره

بستگی داره اون بدی چ حد بوده.میتونی منطقی باهاش حرف بزنی و بگی هرکسی ممکنه تو گذشتش باآدم اشتباهی رابطه را شروع کنه.چون هیچ کس از اول مشخص نیست ک چجور آدمیه.من فهمیدم این آدمو دیگ هیچموقه نمیخوام تو زندگیم تکلیفی ندارم با دوستت مشخص کنم و اگ ببینم زیاد اذیتم کنه از راه دیگ ای حلش میکنم(.تااگ خواست باهات بمونه خودشم حساب کار دستش بیاد.)در حق توام بدی شده ببخشید .امیدوارم کینه ای ب دلت نباشه ازمن.از هالا ب بعدشم‌پای خودته هر تصمیمی بگیری.

همین کافیه

میگه تو حتی حق ازدواج کردنم نداری  بعد پدرش فوت کرده میگه مقصر ناراحتی خانوادمم تویی حالا پدر ...

خودتو تو دردسر انداختی

ب نظرم خطتو عوض کن و کلا هر جا اون هست تو نباش

تا ی مدت کاری ب کسی نداشته باش

افراد مشترک بینتون رو خط بزن کلا

داداش پایه هم داری بده بره حسابشو برسه