چه جوری میشه تشخیص داد سرطان را خستگی زیاد با استراحت هم رفع نمیشه بدنم خیلی ضعیف شده ایمنی بدنم اومده پایین دو سری خون ریزی غیر طبیعی داشتم به جز پریودی اکثران خوابم
🌼دست پدر و مادرت را ببوس، پایش را ببوس تا به گریه بیفتد، خودت هم به گریه می افتی، آن وقت کارت روی غلتک می افتد و همه درهایی که به روی خود بسته ای، خدا باز می کند🌼
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه یهو میری سر اصل مطلب برو دکتر با پروتکل ببین کم خونی چیز نداری
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
میخوام داداشم با فامیل نگران کنم ببینم اصلن براشون مهمم بعدم تو اینترنت خوندم نوشته بود سرطان ...
تیروئید هم خستگی و بیحالی زیاد داره هر چی بخوابی سرحال نمیشی من خودم دارم وقتی این مدلی میشم میفهمم تیروئیدمه میرم دکتر قرص و خوب میشم
خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋. وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...
ببین ما یه نفر آوردن بیمارستان که میگفت استفراغ خونی کردم و این حرفا داشت نقش بازی میکرد استاد هم گفت ببرین یه اندوسکوپی اش کنین یکم درد بکشه دفعه دیگه مسخره بازی در نیاره😬 تو این اوضاع که کادر درمان خیلی مشغولن ضایعت میکنن برات بد میشه