2777
2789
اولا بستگي داره كي بپرسه  كي انقدر خداييش پررو بوده ك گفتي شخصيه گفته ن بايد بدونيم ؟؟؟ من اگ ...

خاله م باور کن موندم چی بگم 

یا یهمو شوهرخاله شوهرم ازم پرسید چقدر میگیری موندم چی بگم البته راستشو نگفتم که

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اوایل نمتونستم راحت  بگم حرف مو ولی چند بار ک این کارو تکرار کردم دیگه واسم عادت شده راحت حر ...

كمتر هم حرص ميخوري 

اخه ادما ك قضاوت ميكنن 

اوني هم ك از ما خوشش مياد بهش بر هم بخوره باز مارو دوست داره 

كسي هم خوشش نياد اينو بهانه ميكنه 

پس راحتي خودمون مهم تره 

به نظر من حال جوابی بهتر از آینه که آدم بریزه تو خودش و بعدا کینه بکنه چون واقعا باعث مریض شدن آدم م ...

بنظرتون جواب اونی که ناخاستانه ناراحتمون میکنه رو ندیم؟ 

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
میشه یه مثال بزنی چجوری میشه یعنی جواب طرفو با خودش داد؟ 

خب وقتی کسی بهت توهین یا بی احترامی بکنه شما واینمیسی که نگاهش کنی جوابشو میدی یا با کنایه یا مستقیم این دیگه بستگی به طرف و حرفی ک زده و ....داره

عزيزم اينا ژنيه  البته با تمرينم اوكي ميشه  من متاسفانه انقدر حاضر جوابم ك همه رو ميتونم ...

منظورم ب شما نیست اتفاقا ی خانمی ک ادعا میکرد وکیله اومد ریپلی زد رو پیامی ک من مودبانه جواب داده بودم با بی احترامی...منم دیدم ول کن نیست همچین سوزندمش تو جمع بچه ها ک دل خودمم بهش سوخت😂😂😂😂😂😂😂😂

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
[QUOTE=165332998]من 8 ساله ازدواج کردم، خواهرشوهرم ماشین کلا نداره و رانندگی هم زنگ شوهر بلد نیستن & ...

توی تاپیکامم هست

همیشه شوهرم کلی پول بهش میده، چک میده ، بخدا همیشه کلی راهمون کج میشد که ببریم و بیاریمش، آخرشم نشست به ناحق پشته سرمون حرف زد، برای اینکه خودشو شوهرشو عزیز کنه، منم کلا و رقم باهاش برگشته 

جلوي بقيه خوبه ك پررو نشن و اينا  ولي با همسرم هم اينجوريم خييليييي بده  از خودم ناراحتم ...

یعنی جواب شوهرو نباید داد

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
كمتر هم حرص ميخوري  اخه ادما ك قضاوت ميكنن  اوني هم ك از ما خوشش مياد بهش بر هم بخوره با ...

دقیقا آدم نباید ناراحت باشه که چرا این حرفو به فلانی زدم 

آدم باید بیشتر واسه خودش ارزش قائل باشه نزاره کسی بهش توهین یا بی احترامی بکنه

اولا بستگي داره كي بپرسه  كي انقدر خداييش پررو بوده ك گفتي شخصيه گفته ن بايد بدونيم ؟؟؟ من اگ ...

حق به جانب 🤔

توی تاپیکامم هست همیشه شوهرم کلی پول بهش میده، چک میده ، بخدا همیشه کلی راهمون کج میشد که ببریم و ب ...

حالا که دیگه شناختیش بهتره ولش کنین،بسپارش به خدا 

ادمای نمک نشناس بدجور تقاص کارشونو پس میدن

کاملا درست میگی  باهات موافقم،  ولی من کلا توی زندگیم با خواهرشوهرم مشکل دارم، با پدر شو ...

اين خانواده شوهر تا قيامت دست از سر ادم برنميدارن 

فقط بايد ببيني كجاي زندگيتن اگر تاثيرشون فقط در حد حرف و كنايه اس محل نده اصلا 

فقط جايي غير قابل تحمله ك دخالت توي زندگي يا فضولي و دوبهم زني بين رابطه ادم و شوهرش باشه 

وگرنه ك حرفاشون ب هيچ جات نباشه