2777
2789
ذاتیه فکر کنم.البته هر کسی این هنرو نداره.اکثر کسایی که فکر میکنن حاضر جوابن ،بیشتر بی ادبن تا حاضر ...

دقیقا

بنظرم حاضر جوابی ساده است اینکه ک تو جواب ظرف مقابلوروبه رو خودش راحت بگی 

آدم باید عادت کنه که جواب هرکسی رو جلو خودش بده بعدا عقده نشه تو دلش

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

متاسفانه حاضر جواب نیستم، بعدا کارشونو تلافی میکنم با رفتارم

خداييش خيلي بده اينجوري 

مثلا من امروز بهت ي چيزي ميگم شما هيچي نميگي 

دو س روز ديگه با رفتارت نشون ميدي 

دوحالت داره 

يا من گيج ميشم ك چرا داره بدرفتاري ميكنه يا بي محلي ميكنه چون يادم وفته  اصلا چيزي گفتم و اين رفتار در پاسخ ب اونه در نتيجه گوگيجه ميگيرم 

در نهايتم ميگم مشكل داره با خودش 

يا اينكه ي چيزي ميگم چون در لحظه جوابم و ندادي يا عكس العمل مناسب و نشون ندادي من رسما ادب نميشم بخاطر حرفم 

بهترين كار اينه ك نريزي تو خودت حرص بخوري 

چ خوب

جلوي بقيه خوبه ك پررو نشن و اينا 

ولي با همسرم هم اينجوريم خييليييي بده 

از خودم ناراحتم 

چون ديدم ك بابام اينجوريه مامانم چقدر هميشت ناراحت بوده و اعتماد ب نفسش كم شده و اينكه بعد ي مدت گفته من ك هركار بكنن اخرش بدهكارم ديگه بدركش 

حالا منم همونجوريم شوهرم ي روز اينجوري ميشه 

البته خيلي جلوي خودمو ميگيرم واقعا 

عزيزم اينا ژنيه  البته با تمرينم اوكي ميشه  من متاسفانه انقدر حاضر جوابم ك همه رو ميتونم ...

ن یه مدت خیلی تلاش کردم حاضر جواب باشم ولی خیلی انرژی میگره از آدم هی باید بحث کنی راه حلت چیه همش بحث کنی با همه چون یه چیزی بگی اونا هم باید یه چیزی بگن مثلا تو اگه یکی بگی حقوقت چنده چی میگی؟ من میگم اینا شخصیه طرف میگه نه ما باید بدونیم تو چی جواب میدادی؟ 

خداييش خيلي بده اينجوري  مثلا من امروز بهت ي چيزي ميگم شما هيچي نميگي  دو س روز ديگه با ...

من اوایل نمتونستم راحت  بگم حرف مو ولی چند بار ک این کارو تکرار کردم دیگه واسم عادت شده راحت حرفمو میزنم

چطوری تلافی میکنی میتونی یه مثال بزنی

من 8 ساله ازدواج کردم، خواهرشوهرم ماشین کلا نداره و رانندگی هم زنگ شوهر بلد نیستن 

توی این 8 سال خیلی آوردیم بردیمشون 

خلاصه پارسال خواهرشوهرم به ناحق نشست پشته سره منو شوهرم حرفای چرتو پرت زد، از اون روز نذاشتم یه بار با ما جایی بیاد، خودشم کامل فهمیده این موضوع رو، جوری که تقریبا همه فامیلشون فهمیدن، منم برام مهم نیس، اونم الان باد کرده، دیگه کلا محلش نمیدم، خیلی سرسنگین رفتار میکنم باهاش

بقیه میگم حاضر جوابم ک بنظر خودم نیستم ولی مقابل کسی ک بهم بی احترامی مبکنه تا خشکش نکنم نسوزونمش از ریشه ول کنش نیستم😜بله اینجوریام من😁😁😁

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
جلوي بقيه خوبه ك پررو نشن و اينا  ولي با همسرم هم اينجوريم خييليييي بده  از خودم ناراحتم ...

سعی کن کنترلش کنی بجای خودش حرفتو بزنی

ولی درکل خوبه فک نکنم چیزی تو دلت بمونه دیگه،ن؟😁

ن یه مدت خیلی تلاش کردم حاضر جواب باشم ولی خیلی انرژی میگره از آدم هی باید بحث کنی راه حلت چیه همش ب ...

اولا بستگي داره كي بپرسه 

كي انقدر خداييش پررو بوده ك گفتي شخصيه گفته ن بايد بدونيم ؟؟؟

من اگر مادرشوهرم بپرسه ميگم مامان جان ن فقط من همه ادما دنيا دوست ندارن كسي حقوقشونو حساب كنه ،مثل اين ميمونه ك مثلا بشينن لقمه ادم و حساب كنن ديگه 

اينا رو با قيافه منطقي با احترام و حق ب جانب ميگم 

خداييش خيلي بده اينجوري  مثلا من امروز بهت ي چيزي ميگم شما هيچي نميگي  دو س روز ديگه با ...

کاملا درست میگی 

باهات موافقم، 

ولی من کلا توی زندگیم با خواهرشوهرم مشکل دارم، با پدر شوهرمم هم مشکل دارم ولی خواهرشوهرمو اصلا نمیتونم ببینمش، توی تاپیکامم هست، الان فقط رفتارم با اون عوض شده 

من 8 ساله ازدواج کردم، خواهرشوهرم ماشین کلا نداره و رانندگی هم زنگ شوهر بلد نیستن  توی این 8 س ...

خوبه که شوهرتم گوش میده بحرفت

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏