2777
2789

ی سم مخصوص از عطاری بخر و اسپری کن ب سرت بعد پلاستیک بکش رو سرت و چند دقیقه صبر کن. بعد برو حموم با آب داغ سرتو خوب بشور و بعد‌ش موهاتو با شونه دم باریک قشنگ شونه کن

💋🙏❤️هر کی امضامو میبینه برای سلامتی و آرامش منو عشقم یه صلوات بفرسته🍉 🙏                           ..برای شادی روح شایان هم یه صلوات بفرستين..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خودت موهاتو برو همین الان رنگ کن.هر دوهفته ی بار رنگ بذار بعد دوسه بار رنگ گذاشتن کاملا از بین میرن.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

سرکه بزنی موهاتون سفید میشه... گفتم بگم در جریان باشی.. 

متظورت شپش هست؟ 

سوگند_مو# تو اینستا بزن برو تو پیجش کلی راه حل برای از بین بردن شپش گفته...

حنا بزن سرت حداااقل 8 ساعت بمونه بعد بشورین باید چند وقت مرتب هرروز این کار بکنید

لباسا و ملافه ها تون رو با اب جوش  بشورین

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
عزیزم خودت موهاتو برو همین الان رنگ کن.هر دوهفته ی بار رنگ بذار بعد دوسه بار رنگ گذاشتن کاملا از بین ...

برو دکلره کن یعنی میره 

من همون شتریم که تکیه میده به دیوار شیرکاکائو میخوره😏
عزیزم خودت موهاتو برو همین الان رنگ کن.هر دوهفته ی بار رنگ بذار بعد دوسه بار رنگ گذاشتن کاملا از بین ...

کلا دوره شپش دو هفته هست اگه دوهفته روزی ده بار شانه کنه و ۳ بار سس بزنه اصلا اثری ازشون نمی مونه 

برو دکلره کن یعنی میره 

دکلره نه.رنگ مو حالا هررنگ مویی.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

تز بهداشت شامپوشو بگیر بعد موهاتونو باید کوتا کنید و با شانه دندانه دار تو حموم با شامپوعه بزنید.به طور مداوم رو بالشتی و جاهایی ک سرتون باهاش در تماسه ضدعفونی بشه و اگر افتاب هست حتما سرتون رو تو افتاب قرار بدین