یه ماه پیش خانوادم کرونا گرفتن منم همش سردرگم بودم احساس بدبختی میکردم همش ناراحت بودم و بغض تو گلوم بود خلاصه که به آتو از شوهرم گرفتم همینجور مثل ابر بهار گریه کردم
اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
😭😭😭😭دارم واسه آرزوهام تو یه صبح بارونی لب پنجره گریه میکنم .......😭😭😭😭😭شاعرانست ولی غمگینه
کمی آهسته تر دنیا💫🌏 به شلاق🎭تو در بندم................ دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐 به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷♀️ به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃....... ........
😕نماز میخوندم باز با همه دقتم وضو گرفتم باز اخوندا حکم دادن اینم غلطه خو دستام کوچولوعه آب زیاد توش جمع نمیشه😭یعنی خدا انقدررررررر سخت گرفته😭
منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏