2777
2789
عنوان

حرف بزنیم؟:(🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 119 پست

منم گاهی اینطور میشم

یه ماه پیش خانوادم کرونا گرفتن منم همش سردرگم بودم احساس بدبختی میکردم همش ناراحت بودم و بغض تو گلوم بود خلاصه که به آتو از شوهرم گرفتم همینجور مثل ابر بهار گریه کردم 

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چته:(

دلم گرفته بدددد 😓

رویای مرگ شاید بهانه ایست،برای تحملِ کابوسی به نامِ زندگی...........                                                              زیرِ چشمِ یه👈 اسفندی👉 یه سطلِ آشغال هست،،،،،از چِشش که بیفتی خودت باید ساعت ۹ بری دمِ در...........                                                                                             «یه روانشناسِ بدون مدرک...............»                                                                                                                                                   🌨️⁩اسفندیِ جذاب⁦🌨️⁩

😭😭😭😭دارم واسه آرزوهام تو یه صبح بارونی لب پنجره گریه میکنم .......😭😭😭😭😭شاعرانست ولی غمگینه

کمی آهسته تر دنیا💫🌏                                                         به شلاق🎭تو در بندم................                                            دگر هرگز🛑به روی تو،دمی حتی نمیخندم🤐                              به حدم میزنی🥺اما.....به جرمی که نمیدانم🤷‍♀️                          به حکم✊تلخ تقدیرت🤢گرفتار شب تارم🌃.......                       ........
گریه کردنم همیشه راه حل نیست

راه حلو دارم میترسم فقط چون الان تو بدوضعیم میتونه همه چی درست شه میتونه همه چیو نابود کنه:(

گریه ارومت میکنه حداقل🙂

هیاهوی بسیار برای هیچ...

😕نماز میخوندم باز با همه دقتم وضو گرفتم باز اخوندا حکم دادن اینم غلطه خو دستام کوچولوعه آب زیاد توش جمع نمیشه😭یعنی خدا انقدررررررر سخت گرفته😭

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
ندارم متارکه کردیم 

نماز بخون 

دعا کن

حمام اب سرد(البته چون هوا سرده خیلی سرد ن)

گرمیجات نخور

روزه بگیر

تنها نباش خودتو سرگرم کن تا بهش فک نکنی

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا