2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی بده😞😞😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 65 پست
ممنونم

توکلت به خداباشه عزیزم ان شاالله ازاون خوب خوباش بهت میده من شش سال منتظربودم هر اهی بگی رفتم اخرش هم بدون هیییچ دارویی طبیعی بهم دادناراخت نباش غصه هم‌نخورمیده بهت به زندگیت برس 

دیوونه ای چیزی هستی ؟؟؟؟گفتم حالا میگه ده ساله بچه ندارم .اقدام کن بقیشو دیگع خیلی پیگیر نشو

خدا بزرگه

چی بگم

حسود نیسم ولی ب محض اینکه اقدام کردم جفت جاری هامم باردار. شدن من هنوز توی تکاپوام اونا بچه هاشون نزدیک یکسالشومه

شوهرمو ک میبینم باهاشون بازی میکنه چقد. دوسشون داره قلبم آتیش میگیره

ممنونم خدا جون...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم تا بحال کسی نبوده که مطلقا باردار نشه برو دکتر تو دورو اطراف من خیلیا مشکل شما رو داشتن ولی بلاخره باردار شدن عموم بعد ده سال پسر عمم بعد 8سال و خیلیای دیگه برو ببین کجای کار مشکل داره

وکیل مدافع حقوق زنان👊
تو. حکمتش شکی نیس ولی الان ک بی بیم منفی شد خیلی دلم شکست😢

ان شاءالله بحق امام زمان خدا بهت یه نی نی سالم و صالح بده از خدا بخواه به وقتش بده و واست حفظش کنه 

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘
عزیزم من تحمل کردم انواع سقط هم داشتم اتفاقات عجیب غریبی هم در این مورد برام افتاده که گفتنش هم بر ...

میدونم خیلی ها هستن از. من منتظرترن

خیلی ها مشکل شمارو دارن

با همینا خودمو. آروم میکنم

ولی بی بی چک منفیم الان خیلی دلمو. شکوند😭

ممنونم خدا جون...
تو. حکمتش شکی نیس ولی الان ک بی بیم منفی شد خیلی دلم شکست😢

الاهی  ولی دلگیر نباش بسپار به خدا، واسه خواهرم ما بعدا متوجه شدیم که چقد به نفعش بوده اون 5 سال،از فرصت با هم بودن استفاده کن زندگیت گرمتر میشه،نتیجرو به خدا واگذار کن خودش همه چیو اونجور که به صلاحتون هست درست میکنه

عزیزم هیچوقت چیزی و به زور نخواه ‌.بگو هرچی خودش  صلاح میدونه .داداش من ۸ سال بچه دار نشدن هردکتری رفتن و اومدن اما تهش دوستاش زدنش زمبن و زنداداشم جدا شد این وسط فقط یه بچه اسیر شد میگفتبم کاش نبود اینجوری عذاب بکشه...

یکیم مثله من اصلا فکره بچه نبود یهو ناخواسته حامله میشه خداروشکر بچم سالمه.بسپار دست خودش

میدونم خیلی ها هستن از. من منتظرترن خیلی ها مشکل شمارو دارن با همینا خودمو. آروم میکنم ولی بی بی ...

بندازش دور

گریه هاتو بکن وقتی آروم شدی یه چای بخور و به حس های خوبت فکر کن

سعی کن یه روز خوب شروع کنی

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
همسرم مشکل  داشت واریکوسل سه ماهه عمل کرده

خب پس تازه اول راهید اگه خداییم نکرده بازم نشد هزاران راه هست اینکه مشکل از تو نیست کارو راحت تر کرده فوقش کاشت میکنی خوشحال باش اگه مشکل از تو بودو رحمت نمیتونست بچه نگهداره اونوقت کاشتم نمیتونستی بکنی

وکیل مدافع حقوق زنان👊
عزیزم هیچوقت چیزی و به زور نخواه ‌.بگو هرچی خودش  صلاح میدونه .داداش من ۸ سال بچه دار نشدن هردک ...

ایشاالله خدا بچتو. واست نگهداره

ایشاالله خود. خدا ی نگاهی به دلم بندازه و صلاحمو. بهم بده

ممنونم خدا جون...