2777
2789
عنوان

حال دلم خیلی بده😞😞😔😔

574 بازدید | 65 پست

بازم بی بی چک منفی عادت ندارم گله کنم از خدا هیچ وقت یا بخاطر چیزایی ک نداده نا شکری کنم ولی خسته شدم دگ یک سال و. سه ماهه منتظرم اشک چشم بند نمیاد. این ماه خیلی امیدوار. بودم😞😞😞

ممنونم خدا جون...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من 4 و نیم ساله🥴

هر وقت خودش خواست بهت میده

با غصه چیزی درست نمیشه

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
عب نداره بقول‌سارا بیشتر اقدام میکنی بیشتر کیف میکنی😂 همیشه‌نیمه پر‌لیوانو ببین  استرس تاثیذ ...

من خیلی بچه دوستم خیلی

قبل ازدواجمم از همین مساله ک ی روزی اگ بچه دارنشم میترسیدم😥😢

ممنونم خدا جون...
من خیلی بچه دوستم خیلی قبل ازدواجمم از همین مساله ک ی روزی اگ بچه دارنشم میترسیدم😥😢

از هرچی بترسی سرت میاد چون حس ضعف میکنی در مقابلش

قوی‌باش نترس بخند خوش باش زندکیتو بکن از اینکه دوتایی هستین لذت ببر بچه بیاد بینتون فاصله میوفته

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
من خیلی بچه دوستم خیلی قبل ازدواجمم از همین مساله ک ی روزی اگ بچه دارنشم میترسیدم😥😢

ان شاالله که بزودی بچه دار میشی گلم..استرس رو از خودت دور کن..مضره برا باردار شدن

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.

من خواهرم 5 سال طول کشید عزیزم، وقتی عقب انداخت من گفتم شاید بارداری گفت نه بابا نمیشه دیگه بیخیال شدم، ولی بعد فهمیدیم همون موقع باردار بوده ،گاهی انتظار نداری میشه،حتما حکمتی داره

از هرچی بترسی سرت میاد چون حس ضعف میکنی در مقابلش قوی‌باش نترس بخند خوش باش زندکیتو بکن از اینکه دو ...

همسرمم بچه دوسته

تموم حرفات درسته

ولی نمیتونم😞😞درد بدیو دارم تحمل میکنم

ممنونم خدا جون...
من اصلا نمیتونم تحمل کنم نمیتونی تصور کنی هر. ماه چ دردیو تحمل میکنم😞

عزیزم من تحمل کردم

انواع سقط هم داشتم

اتفاقات عجیب غریبی هم در این مورد برام افتاده که گفتنش هم برام دردناکه

ولی خب، خدا نخواسته

به زور ازش نمیخوام دیگه چیزیو

😎.                                                              کودکان زیر 20 سال وارد صحبت‌های بزرگانه نشن لطفا منظورم شمایی که اندازه سنت، رشد عقلی نداری
من خواهرم 5 سال طول کشید عزیزم، وقتی عقب انداخت من گفتم شاید بارداری گفت نه بابا نمیشه دیگه بیخیال ش ...

تو. حکمتش شکی نیس ولی الان ک بی بیم منفی شد خیلی دلم شکست😢

ممنونم خدا جون...