2777
2789
عنوان

پسر دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1426 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماهی طبعش سردع ...چجور گفته ماهی بخوره شوهرت ؟؟؟؟؟ پسر از گرمی مزاج  میاد ...نمیخوام نا امیدت ک ...

خدا رو شکر دوبار خورده فقط پس دیگه درست نمیکنم

اخه کاسنی هم سرده ولی میگن بخورید 

خدا رو شکر دوبار خورده فقط پس دیگه درست نمیکنم اخه کاسنی هم سرده ولی میگن بخورید 

نذار سردی هارو بخورع خیلی از این پزشک ها فقط نسخه اب دوغ خیاری میدن .. بعضی چیزاشون  درسته ولی مثلا اخه ماهی سردع چع نسبتی با گرمی دارد 

مرسی ک عالی توضیح دادی

خواهش عزیزم 

روز تخمک گذاری خیلی مهمه ک اون روز اقدام کنی معمولا میشه وسط دوره مثلا اگه پریودیت بیست و هشت روزس میشه روز چهاردهم اون روز برو سونو ک ببینی ازاد شده یا ن اگه ازاد نشده بود و سایز فولیکولت خوب بود مثلا هجده ب بالا امپول ازاد سازی بزن و دوازده بیست و چهار و سی و شش ساعت بعدش اقدام کن قبل اقدام حتما دوش واژینال از داروخانه بخر و پرش اب ولرم بریز و ب اندازه نصف کمتر قاشق چای خوری جوش شیرین بریز توش و نیم ساعت قبل رابطه عمیق پمپ کن داخل رحم و واژن و یکم پاتو بالا بگیر ک بمونه بعد بلند شو تا بریزه فقط تو جوش شیرین زیاده روی نکن ک زیاد خوب نیست حتما اول تو ارگاسم شو تا مسیر لیز بشه و اسپرم های پسر با سرعت بیشتری حرکت کنن بعد دخول هم باز پاهاتو ده دقیقه بالا بگیر تا بیرون نریزه شوهرت حتما قبلش قهوه غلبظ و شملات تلخ بخوره خودتم تا میتونی موز و توت فرنگی و گرمیجات بخور مخصوصا موقع پریودی زنجبیل و دارچین و هل و نبات باهم دم کن بخور