2777
2789

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

احتمالا کروناست.اما نترس

من دو هفتس قرنطینه ام به خاطر بدند درد همین تبم... بقیه میگن تب نداری اما خودم میدونم یهو داغ میشم ازمایش خون دادم میگه نشون داده داشتی داری خوب میشی باز یکی دیگه دادم میگه منفیه الان موندم سرفه های شدید میکنم یهو انگار تب کردم و حالم بد میشه و بی حال میشم

من دو هفتس قرنطینه ام به خاطر بدند درد همین تبم... بقیه میگن تب نداری اما خودم میدونم یهو داغ میشم ا ...

برو دکتر اکسیژن خونتو بگیره اگه پایین بود یه سی تی اسکن بده که خدای نکرده ریه هات درگیر نشده باشه.

قرص زینک بخور.عسل بخور پونه بخور،اویشن بخور.

برو دکتر اکسیژن خونتو بگیره اگه پایین بود یه سی تی اسکن بده که خدای نکرده ریه هات درگیر نشده باشه. ...

اکسیژنم همیشه رو 97 یا 99 بوده الان فقط تب بدی دارم که بی حال میشن بقیه میگن تو تب نداری 

اکسیژنم همیشه رو 97 یا 99 بوده الان فقط تب بدی دارم که بی حال میشن بقیه میگن تو تب نداری 

ضعیف شدی از کرونا و فشارت میوفته بیحال میشی‌.این چندروز آبمیوه اینا بخور و ب خودت برس خوب میشی

ضعیف شدی از کرونا و فشارت میوفته بیحال میشی‌.این چندروز آبمیوه اینا بخور و ب خودت برس خوب میشی

خب ابجی علایم شدیدی نداشتم اگه کرونا بوده بدبختی پریودیمم عقب افتاده میگن احتمالا از کرونایه