سلام.بچه ها دکتر برام عکس رنگی نوشته از رحمم.بعد گفتن ک این ماه اقدام نکنم برای بارداری چون ماده ای ک میره داخل بدنم توی این کرونا برای جنینم ضرر داره...بنظرتون حرفشون درسته؟ اخه هرچی فکر میکنم ربطی به کرونا نداره !!
هیچ وقت امیدتو از دست نده.اینو بدون خدای مهربانی ها همیشه ب وقتش هرچی ب صلاحته رو بهت میده.مطمئن باش.برای سلامتی نی نی ام یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم(بعد هفت سال اومدتو دلم)
عکس رنگی رو بلافاصله بعد از پریود میگیرن جنین کجا بوده،ولی نباید نزدیکی کنی قبلش
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
اون مایع باعث میشه اگه گرفتگی یا مشکلی هست باز بشه و میچرخه اون تو .روزه شک دار نگیر
میدونم سر بارداری اولم بعد عکس رنگی باردار شدم یعنی همون ماه.ولی سر این بارداریم دکترم میگه باید اون ماه ک عکس رنگی میندازم اقدام نکنم و ماه بعدش اقدام کنم...به این مورد شک دارم
میدونم سر بارداری اولم بعد عکس رنگی باردار شدم یعنی همون ماه.ولی سر این بارداریم دکترم میگه باید اون ...
چرت میگه بابا
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
خانم کسی ساکن اهواز هست؟؟منم میخوام عکس رنگی بگیرم اما نمیدونم کدوم دکتر برم
هیچ وقت امیدتو از دست نده.اینو بدون خدای مهربانی ها همیشه ب وقتش هرچی ب صلاحته رو بهت میده.مطمئن باش.برای سلامتی نی نی ام یه صلوات مهمونم کنید ممنون میشم(بعد هفت سال اومدتو دلم)
عزیزم به نظرت برای اونا چه سودی داری که تو این ماه حامله بشی یا ماه بعد؟ خب اگه یه چیزی میگن درسشو خ ...
اره ولی احساس میکنم خوششون میاد هرماه برم اونجا تا پول ویزیت و سونو بگیرین ازم وگرنه بعد شش ماه تازه نوشته عکس رنگی رو...اونم به درخواست خودم.خودش تشخیص نداد