2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
دروغ توهیچ رابطه ای قابل بخشش نیس چه زن وشوهر چه دوست دختر ودوست پسر! آدم راست بگه طرف باهاش قهربشه ...

من خودم یه اخلاقی دارم جنایتم کنم (هرخطایی)میگم آره کردم ناخاسته بودو بنابراین دلایل واردش شدم

ولی همسرم چنان انکار میکنه وجلو میفته آدم به چشم وعقلش شک میکنه

صرفا نه درباره این موضوع استارتر ،هرچیزی...

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند
دختره آره تو پستای مختلف همش حرف ناجور زده از دیشب دارم هی کامنتا رو ریپلای رو باز میکنم بخونم ببین ...

آهادوستت کامنت نذاشته؟

خب پ ولش کن

تورندگی یچیزایی روآسون میشه فهمید،،،سختمیشه فهموند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسکرین شات گرفتم از کامنتای دختره زیر پستای مختلف بفرستم براش ؟😔

باسیاست بله بپرس

اونم چه جوری فلانی توگفتی اون کسی که فالوت کرد ونمی شناسی

ولی من برحسب عادت داشتم پیج تونگاه میکردم یااینکه بگوبه خواهرم نشون میدادم اینودیدم وناراحت شدم!

من ازدروغ بدم میاد

خیلی دوست دارم ازدهن خودت بشنوم واقعیتو

من دنبال کندوکاشم نیستم ولی برام مهمه که راست بشنوم

بیشترم توضیح نده چون به مردا خط که میدی همون خط تورومیگیرن ج میدن مثلاًنگومیخوام بدونم از سرچی رفتی دیدی کنجکاوی و ...

بگو دوست دارم راست بشنوم نگو اسکرینم دارم بگو دیدم

نفرست اسکرینم

ولی نگهدار تا جوابتوقانع کننده نداد

همون موقع پشت تلفنم ابهامی داری بپرس نذاربعداًفک کنه کسی یادت میده

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آهادوستت کامنت نذاشته؟ خب پ ولش کن

هنوز پیدا نکردم مثل دیوونه ها دارم میگردم 

ولی دستش خورده فالو کرده نمی‌دونم دایرکت طرف رفته یا نه 

قلب ادمو آتیش میزنن😭

باسیاست بله بپرس اونم چه جوری فلانی توگفتی اون کسی که فالوت کرد ونمی شناسی ولی من برحسب عادت داشتم ...

اصلاًنگوفلانی توپیج دید به من گفت اونوقت میگه دهن بین وتورومقصر جلوه میده

وجوابتو ازهمین طریق که آره چراگیرمیدی و...نمیده

خیلی راحت بپرس بدون هیچ جانبداری ازهیچ سمتی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
من خودم یه اخلاقی دارم جنایتم کنم (هرخطایی)میگم آره کردم ناخاسته بودو بنابراین دلایل واردش شدم ولی ...

مرداهمینن خیلی نبایدتوضیح بدی اون چیزیکه میخوای بدونی رو بعده اینکه شنیدی جوابشونو نظرخودت مجبوری بگی

قشنگ مث بچه هان

نمیتوونی بگی مستقیم فلانی سرکنجکاوی فالوو کردی؟

اونم بگه بله دقیقا

بایدخودش همون موقع ج بده که تومغزش چی گذشته

سخته واقعاًبایدزیرو روشون کنی گاهی😒