2777
2789
عنوان

خیانت

386 بازدید | 37 پست

بیاید بگید چیکار کنم 

من واقعا به کسی که می‌خوام باهاش ازدواج کنم شک دارم 

دیشب یه دختری رو فالو کرده بود تا بهش گفتم گفت نمی‌دونم حتما دستم خورده اصلا ندیده بودم پیجشو تا الان که تو گفتی بعد همون موقع پاکش کرد

بعد تو سرچ اینستا زیر کامنتا همون دختر و پیدا کردم که کلی حرف بد و تحریک آمیز نوشته بود برا جذب فالور 

کلا انگار تو همه پستا این دختره کامنت میزاره همه جا هست نگاه میکنم

من به روش بیارم که دیدم از کجا اونو ادد کرده؟ 

یا شما بودین به روش نمی اوردین

اره بیار

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ..مرد است دیگر فضول

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه خانم فالوو کرده شد خیانت؟ میمم شما یه کاری بکنید. قبل از ازدواج قفس بخرید شوهرهای آینده اتون رو یندازید توش

خوب حالا گفته دستش خورده و پاک کرده رفتی کنکاش کردی که دختره کیه؟ البته این هم بگم اون دختر نیست خیالت راحت باشه یه سگ سیبیله تت لباس دختر

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

با کسی ک یک درصدم بهش شک داری ادامه نده چون فقط خودت عذاب میکشی و پیر میشی..بعدم انشالله ک این تلگرامو اینستا و اینا کلا از کار بیوفت ک انقد خیانت و هرزگی رو راحت و عادی کرده..میدونم بدون اینستا و تلگرامم خیانت میشه کرد ولی با اینا دیگ خیییلی عادی و راحت و در دسترس شده همه چی

من فقط مشتاق آرامشم  مشتاق اندکی فراموشی
🥺🥺🥺

😑😑😑

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !