2777
2789
این دوتا دوتا چهارتا کردنش کی تمام میشه اخه من دارم عذاب میکشم

ببین صبور باش روزای خوب تو راهه😍اگه نمیخواست تا الان دویس باره کات کرده بود

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عزیزم کاری نکردم انشالله میشه    

🤩🥰

🚫کاربری دوم🚫تا عید امسال ان شاالله کرونا تموم شده هممون ب زندگی عادی قبلمون برمیگردیم♡اونموقع شیرین ترین تایپک تکراری هممون میشه☆♡ کرونا تموم شد♡☆ب امید روزایی ک با توکل به خدا دور نیست و امتحانمونو پس دادیم بگین آمین ●○زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوایم با بحث کردن دل بشکنیم و کسیو برای ی لحظه ام که شده برنجونیم🥰🙏تیکر رسیدن ب دوتا هدف مهم و اصولی در زندگیم💙😊 میشه واسم ی صلوات بفرستین آرامش ندارم ممنونتون میشم مهربونا
ببین صبور باش روزای خوب تو راهه😍اگه نمیخواست تا الان دویس باره کات کرده بود

انشالله خدا از دهنت بشنوه

اتفاقا صد بار کات داشتیم

ولی هر بار برگشتیم

صد نفر بهم گفت نکن بگذره نمیخواد نمیشه حس خوبی به این ادم نداریم

ولی انگار نمیشه نمیتونیم بگذریم از هم

میگه بهم فکر میکنه

الهی که واقعی باشه

ی چیزی بگو ک بحرف بیاد یکم توهین کن😂😂😂😂جواب میده بحرف میاد 

ی کم بی محلی کن عین جت نیاد 

استوریتم عشقولانه بزار واکنش میده اوکیه

عذاب وجدان و احترام نه  نکن گلم

دیگه بریدم، خواهرشوهرم هر چهل روز دعای جدایی میگیره، اینی که میگم مطمئنم هم بارها تو خواب دیدم، و هم هر کادوی که داده بعدا معلوم شده که طلسمه، این دختر هم خواهرشوهرم وارد زندگیم کرده، خسته ام نمیدونم با این ادم چکار کنم، چرا این زن اینقدر برام دعا میگیره، سه سال از من کوچیکتره این خواهرشوهر

عزیزم شما از من پرسیدین؟ اگه اره که شرمنده ندیدم وگرنه از صفحه اول دونه دونه جواب دادم

نه عزیزم از شما نپرسیدم راستش نمی دونستم شما هم حس ششم هستین ولی ممنونم از توجه تون🌸

انشالله خدا از دهنت بشنوه اتفاقا صد بار کات داشتیم ولی هر بار برگشتیم صد نفر بهم گفت نکن بگذره نم ...

صدر صد میاد من این روزارو خودم گزروندم با همه دشواریش ولی الان به ارامش متاهلی رسیدم😂