2777
2789
عنوان

احساس غش

2053 بازدید | 23 پست

دوستان من شدیدا استرسیم...

بعضی اوقات تمام علائم افت فشار و قند میاد سراغم ( حس میکنم الان غش میکنم یا با کله میخورم زمین حس سبکی سر پیدا میکنم) 

حس میکنم الانه که عقلمو از دست بدم و دیوانه بشم...( شدیدانم ترس از دیوانه شدن دارم)

یه دوره ایی هم حس میکنم خودم و اطرافیانم واقعی نیستن. انگاری که خوابم

کسی اینطوری بوده؟ الان دلداری خیلی کمکم میکنه.

روانشناسم دارم میرم... میگه اضطراب دارم

به نظرتون اینا علائم دیوانه شدنه؟ میشه جوابمو بدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم اینا علائم دیوونه شدن نیست

شما فقط بخاطر استرس اینطوری میشید روانشناس کمک تون میکنه  ک کنترل کنید این حس رو

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
نه عزیزم اینا علائم دیوونه شدن نیست شما فقط بخاطر استرس اینطوری میشید روانشناس کمک تون میکنه  ...

میدونی من چقدر نیاز داشتم این حرفو بشنوم؟ دوست دارم یکی روزی صد دفعه بهم بگه که اینا علائم اون مشکل نیست حتی اسمشم سخته برام بگم...

روانشناسه بهم گفت همه ادما این ژن ها رو دارن. من، تو، همه... اما فعال نیست. اخه این حرفو الان باید به من میگفت؟ به جای اینکه ارامش بگیرم بدتر شدم...

به خدا تمام علایمتو دارم ولی تا به حال بهش فکر نکردم که چه مشکلی میتونم داشته باشم من بعد زایمان این ...

واقعا؟😔 همسرتون درک میکنه؟ من همش میگم کی حاضر میشه با من ازدواج کنه انقدرررر که مضطربم...

میدونی من چقدر نیاز داشتم این حرفو بشنوم؟ دوست دارم یکی روزی صد دفعه بهم بگه که اینا علائم اون مشکل ...

ای جان عزیزم

ببین هروقت این فکرا اومد توی ذهنت یع کاغذ و مداد بردار هرچی ک  اومد توی ذهنت بنویس حتی بی ربط اگه برات سخته نوشتن فقط ماغذ رو خط خطی کن... 

صدای دریا و باران رو خیلی گوش کن صداها رو دانلود کن گوش کن

چشم هاتو ببند و فقط به صدای دریا گوش کن

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
شما حمله اضطرابی داری با مشاوره مشکلت حل نمیشه باید بری دارو بهت بده دکتر نترس درمان داره 

فعلا دارم با دمنوش و داروهای گیاهی درمان میکنم حالا ببینم چی میشه دعا کن لطفا... قرص فقط منگ و خواب الودم میکنه حالم بدتر میشه. یه دوره خوردم

واقعا؟😔 همسرتون درک میکنه؟ من همش میگم کی حاضر میشه با من ازدواج کنه انقدرررر که مضطربم...

تا به حال در موردش باهاس صحبت نکردم من الان چهار ساله زایمان کردم دو ماهه اول زایمانم افسردگی شدید داشتم ولی دکتر نرفتم نمیدونم الانم دنباله همون افسردگیه یا نه بعضی وقتا فک میکنم خودم یه آدم دیگه شدم یه حس خاصی میاد سراغم

فعلا دارم با دمنوش و داروهای گیاهی درمان میکنم حالا ببینم چی میشه دعا کن لطفا... قرص فقط منگ و خواب ...

سعی کن اصلا به اون مشکل فکر نکنی 

فیلم کمدی ببین.. برو کلاس نقاشی

تا به حال در موردش باهاس صحبت نکردم من الان چهار ساله زایمان کردم دو ماهه اول زایمانم افسردگی شدید د ...

ایشاالله که مشکلتون حل بشه

با یکی صحبت کنید خیلی اروم میشید اگه همسرتون خیلی همراهی نمیکنه، پیش مشاور حس و حالتونو بگید سبک تر میشین