منننن مدیر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 681 عنوان پسرم بالا میاره چیکار کنم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 52 پست بهش یه قاشق مرباخوری شربت دمیترون دادم ولی بعدش بالا اورد چیکار کنم؟ دوباره بهش بدم؟ هی پا میشه چندتا عق میزنه یذره بالا میاره باز میخوابه ۴سالشه 1399/09/02 | 02:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نسترن_021 عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 14036 خونه مادرشوهرم برنج با مرغ خورده ک گفت مال دیروزه نمیدونم راست گفت یا نه خودمونم خوردیم البته ... اگه از غذا باشه یه بار بالا بیاره غذا رو دیگه باید حالش خوب بشه فقط عوق میزنه یا استفراغ؟
bihamta1 عضویت: 1399/03/25 تعداد پست: 2881 نمیدونم واقعا ولی نگران شدم کاش ببرینش درمانگاه ی سرمی چیزی بده بچه خوب شه
سنت_اوسپيس عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 6875 وای شیرش نکن،حداقل امشبو دست از سر طفلک برداره 😐وقتی بالا میارن دوز دارو رو باید تکرار کنیکاری به داروش ندارم
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 شربت اوندامین عالیه عالی بابام بعد شیمی درمانی تهوع شدید میگیره این شربت خوبه بخرم براش بعد گرونه ؟ دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
فریماجون عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 4044 دمیترون دادم بالا اورد بدم باز؟ پسر منم دمیترون رو همیشه میاره بالا.کاش نمیدادیدمیترون خیلی تلخه من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
منننن مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 681 اگه از غذا باشه یه بار بالا بیاره غذا رو دیگه باید حالش خوب بشه فقط عوق میزنه یا استفراغ؟&nbs ... بیشتر اوق میزنه یذره هم بالا میاره
نیکی۱۳۷۰ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1474 پسر منمامروز همش بالا اوردامپول تهوع خیلی خوبه ببرش دکتر سری قط میشه
فریماجون عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 4044 بابام بعد شیمی درمانی تهوع شدید میگیره این شربت خوبه بخرم براش بعد گرونه ؟ نه عزیزم نهایت ۱۰ هزار تومان باشه یا کمتر من در کشوری زندگی میکنم که قانون فقط برای فقرا اجرا میشود.ثروتمندان گویی از اجرای قانون در امان هستند.
منننن مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 681 نمیدونم واقعا ولی نگران شدم کاش ببرینش درمانگاه ی سرمی چیزی بده بچه خوب شه میترسم خب درمانگاه الودس 😭
سنت_اوسپيس عضویت: 1399/07/30 تعداد پست: 6875 بیشتر اوق میزنه یذره هم بالا میاره خلط نداره گلوش؟پسر من خلط تو گلوش باشه چندشش میشه همش عق میزنه و ی کم بالا میاره
dreammmmmmmmmmmm عضویت: 1398/06/27 تعداد پست: 6685 بابام بعد شیمی درمانی تهوع شدید میگیره این شربت خوبه بخرم براش بعد گرونه ؟ این شربت مخصوص حالت تهوع قیمتی نداره ۵تومن ۶تومن نه صررنداره برابچه هاتجویزمیکنن دکترابرابزرگ سال هاهم خوبه منم میخورم اگا حالت تهوع داشته باشم نفس من زندگی من پسرای قشنگم
منننن مدیر استارتر عضویت: 1399/07/09 تعداد پست: 681 پسر منمامروز همش بالا اورد امپول تهوع خیلی خوبه ببرش دکتر سری قط میشه ببینم اگه یا بکی دوساعت دیگه خوب نشد میبرم
نسترن_021 عضویت: 1397/12/06 تعداد پست: 14036 بیشتر اوق میزنه یذره هم بالا میاره بیچاره بچه باید معده ش خالی بشه تا راحت بشه اگه خیلی طولانی شد یا هر علامت دیگه داشت زنگ بزن اورژانس راهنماییت کنن
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 میترسم خب درمانگاه الودس 😭 عرق زنیان داری تو خونه من مامان بزرگم میگفت بخور هم برا بچه هم بزرگسال عالی بود دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
نیکی۱۳۷۰ عضویت: 1399/05/22 تعداد پست: 1474 ببینم اگه یا بکی دوساعت دیگه خوب نشد میبرم اره عزیزم خوب نشد ببرش