2777
2789

گاون گاو

ما مردیم تو خونه

چقدرا بیکار شدن

اونا فکر عیاشی خودشونن اه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه .نگیرن بهتره.. واقعا یعنی چی تو این شرایط ..میمیرن بمونن یکم .این همه کشته کم نیست

1alihana مراسم گرفته دیروز الانم دید بقیه بلاگرا دارن میگن که بیشعوره میگه به خودمون ربط داره و قضاوت نکنید 😂

1alihana مراسم گرفته دیروز الانم دید بقیه بلاگرا دارن میگن که بیشعوره میگه به خودمون ربط داره و قضاو ...

انسانیت چی... قاتل باشیم خوبه.. واقعا که .خیلی بیشعوره اصلا  😁😁

این نیزبگذردچون میگذرد غمی نیست
دختره ۱۲۴k و با پررویی تمام عکس و فیلم میزاره

دخترم یازده ماهشه هنوز رنگ بیرونو بازار وندیده بچم .خودم اصلا بیرون نرفتم .همش همسرم.. اونم بخاطر شرکتش مجبوره بره بیاد.. سخته .. بتمرگن تو خونه خب یکممم

دخترم یازده ماهشه هنوز رنگ بیرونو بازار وندیده بچم .خودم اصلا بیرون نرفتم .همش همسرم.. اونم بخاطر شر ...

واقعا اگه این بیشعورا نبودن انقدر زیاد نمبشد کرونا تو ایران‌.

واقعا اگه این بیشعورا نبودن انقدر زیاد نمبشد کرونا تو ایران‌.

من به نوبه ی خودم میگم الهی ذلیل شن ..خودشون .کرونا بگیدن الهی .بفهمن مردم بدبخت چه میکشن تو بیمارستان ..۴متر عزیزش رو بزارن زیر خاک خیلی خوبه الان.. 

منو ول کننیین . زدم سیم آخر 

من به نوبه ی خودم میگم الهی ذلیل شن ..خودشون .کرونا بگیدن الهی .بفهمن مردم بدبخت چه میکشن تو بیمارست ...

یه گوهی خوردن حالا‌.اعصابه خودتو بیشتر خورد نکن😂😂😂😂