2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

477 بازدید | 30 پست

پسرم۹ سالشه از ۷ سالگی شروع کرد به چاق شدن البته بیشتر شکم داره،فعالیتشم متوسطه ولی احساس میکنم وقتی تپل تر میشه یکم از فعالیتش کم شده.غذا هم بگم براتون اشتهاش زیاده و خیلی تند تند غذا میخوره ،هول هولکی.

چند روز پیش یکی از آشناها ما رو دیدن برگشت با همین لحن به بچه گفت:وای تو چقدر چاق شدی و شروع کرد به خنده و بعدشم هی باهاش شوخی کردکه بابا و مامانت حسابی بهت میرسن و اینا .بچم خیلی ناراحت شد. و این روی من خیلی تاثیر گذاشته موقع غذا خوردن ناخودآگاه میگم مامان جان یواش بخور یا مثلا میگه برام دوباره برنج بریز میگم حالا همونو بخور سیر میشی.

اما اون ناراحت میشه میگه اصلا نمی خورم.واقعا نمیدونم باید چکار کنم امشبم باهاش صحبت کردم که من اگه میگم بخاطر تو هستش و فلان بغض کرد و کلی گریه کرد و من میدونم کارم اشتباهه اما گاهی دست خودم نیست نمیتونم جلوی خودمو بگیرم.اونم حساس شده تا یه چیزی میگی فورا بهش بر میخوره.من هیچ وقت به طور واضح نگفتم نخور یا کم بخور همیشه میگم یواش بخور،عجله ای نخور معده ات اذیت میشه.اما اصلا موقع غذا اشتهاش زیاده و این منو اذیت میکنه و شدیدا نگرانشم.😢😢

حالا اگه کسی راه حلی داره بهم بگه. آیا ببرمش دکتر؟

تو ناراحت شدی اگ ناراحت میشدی و بهت برمیخورد ی راهکار اساسی میکردی واس وزن بچت ک بالاتر نره

اون بچه گناه داره فردا هم توی جامعه اعتماد بنفس نداره هم بدنش بیمار میشه

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیرم بجای نخوردن ببرش ورزش منم دخترم 8 سالش هست و توپول هر چی بیشتر بگی نخور اون بیشتر حرص میخوره و رنجور میشن خدایی بزار بخورگرسنه نمونه اما ورزش‌ بده 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

برادرمنم اینجوره ببین بهش بگو بیا دوتایی رژیم بگیریم ببینیم کی سالم خوریش بیشتره بهش نحوه سالم خوریویاد بده و از اینده ک باید تناسب اندام داشته باشه بگو عکس چاقترین ادمارو بهش نشون بده وبگو وای چقد بده اینا انقد چاقن قطعا دلیل میپرسه ازت شمام درجواب بگید بهش که اینا ب غذای کم قانع نبودن اینطور شدن ازبس غذازیاد خوردن

باور کنید اینا حل میشه،یادمه دختر خالم به شدددت لاغرررر بود وغذا نمیخورد وخاله بی تجربه من همیشه سرغذا گریه میکرد،نگم براتون که که وقتی رسید به نوجوانی از این رو به اون رو شد قشنگ هیکلش و میل غذاییش برعکس شد،نگران نباشید شماهم

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم💫...

درستش اینه کلا رژیم غذاییتون رو باید عوض کنین برنج و نون کمتر باشه سالاد و میوه بیشتر ، شکر و چربی رو هم باید حواست باشه زیاد استفاده نکنی 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

اگه آزمایش داده و مشکلی ندارن عیبی نداره بزار بخوره .کسی گفت واقع بگو دوست دارم بچم تپل باشه یا ما خرجشو می‌دیم ک حرف نزنن مردم لاغر هم باشه میگن مهم اینه بچت سالم باشه بعدا می‌ره باشگاه خوب میشه

خاک بر سر اون فامیل تون که دل بچه کوچیک شکوند 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪  

خوشبحال تو .ماهایی ک بچون لاغره هم یه طور دیگه کنایه میشنویم .

بهم میگن به بچت انگار نمیرسی...اخه مگه مبشه مادری به فکر بچش نباشه.باز خوبه به شما میگن بهش  میرسی.انگار هر بچه ای تپل باشه پدرمادرش بهترن از نظر مردم

چاقی برای بچه ها خیلی بده.خواهرزاده ی من ۹ سالشه ، ۶۰ کیلو داره .متخصص تغذیه هم بردنش ، ولی تأثیری نداشت ، چون همکاری نمیکرد .اشتهاش خیلی زیاده.

خیلی براش ناراحتیم.

حالا امیدواریم بزرگتر که بشه باشگاه بره لاغر بشه.البته اینم بگم اصلا از ورزش کردن خوشش نمیاد.😢