2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

70 بازدید | 8 پست

سلام خانما من دو سه ساله ترک تحصیل کردم الان می‌خوام مجدد ادامه بدم چون قصد دارم از ایران برم می‌خوام حداقل تحصیلات داشته باشم واسه همین می‌خوام مدرکی داشته باشم که اونجا خوب باشه وبدرد بخورمیشه یه راهنمایی کنین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزرگسالان ثبت نام کن 

الآنم که مجازی راحت درساتو بخون فیلم هم تو تلویزیون میزارن هم تو برنامه شاد هست کانالاش به ترتیب درسارو گذاشته .

حتما نباید بچه مدرسه ای باشی که عضو شاد باشی 😁😘

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.
[QUOTE=165300488]عزیزم حتما حتما رو زبانت کار کن و یک کارفنی درکنار درست یادبگیر[/QUOTشروع کردم به ز ...

ببین ب چی علاقه داری گلم یکی درسش خیلی اوکیه بورسیه میشه درسی میره یا اینک واسه ادامه تحصیل میره اونور یکی نه مدرک درسیشم داره مدرک کاشت ناخونی تتویی ارایشگری چیزی میگیره میره اونور

خدایامرسی بابت همه چیز😍

[QUOTE=165300838]بزرگسالان ثبت نام کن  الآنم که مجازی راحت درساتو بخون فیلم هم تو تلویزیون میزارن هم تو برنامه ...[/QUOمجبورم بزرگسال برم ولی اینکه میگن مثل مدسه نیست که نه ماه یک پایه تموم کنی درسته؟؟

من همه ام توسوئدپرستارمیتونه برام دعوتنامه بفرسته هروقت بخواد من برم باید هرچی دارم روبفرشم بعدم اونجا تا سه چهار سال تا وقتیکه اقامت بگیری یکم سخته زندگی واسه همین نمی‌خوام برم اونجا کارگری کنم با همسرم می‌خوام یه مدرک تحصیلی داشته باشم که یکم ازسختیش کم کنه

[QUOTE=165300838]بزرگسالان ثبت نام کن  الآنم که مجازی راحت درساتو بخون فیلم هم تو تلویزیون میزا ...

آره مثل دانشگاهه .

چند تا کتابو انتخاب میکنید دیماه پاس می‌کنی تموم که شد نوبت درسایع دیگه میشه که خرداد پاس کنی 

ررنگی  رنگی و شاد باش یادت  نره  زمین باآدمای  خوشحال خوشکلتره.