2777
2789
عنوان

بی بی چک روز ۲۶ پریودی

8157 بازدید | 15 پست

سلام خانوما

من امروز ساعت ۵ عصر بی بی چک مارک روژان زدم منفی شد

چونکه بی بی چک نداشتم نتونستم ادرار اول صبح استفاده کنم طاقت نیاوردم صبر کنم با فاصله ی ۶ساعت از بی بی چک استفاده کردم

احتمال داره باردار باشم یا نه ؟

سینه درد ندارم

خیلی کم سرگیجه دارم

۱ هفته ای هست که دردایی شبیه درد پریودی دارم 

و همش حس تیرکشیدن دارم سمت راست زیرشکمم یا حس میکنم یه چیزی هست اونجا

۲ماهم هست اقدامم

احتمال داره باردار باشم به نظرتون ؟

احتمال داره دوره ات چندروزه س؟

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم ، عجولم  گفتم شاید نشون بده چون شنیدم روز ۲۳ به بعد تقریبا نشون میده

اگه داروی تخمک گذاری نصرف کنی احتمال داره نشون بده زودتر

من بارداری قبلی اینطوری بودم لتروزول خوردم بی بی چکم روز۲۴سیکل هاله داشت ولی پوچ شد

روزهامیگذرند...ومن هرروز دنیارا بیشترمیشناسم...عاقل ترمیشوم ومحتاط تر...دیگرکمتر رویامیبافم...دیرترآدمهارا باورمیکنم...کمتراز زشتی ها تعجب میکنم...بیشتراحساساتم رانادیده میگیرم...روزهامیگذرندومن هرروز،بیشترازدنیای سادگی ام فاصله میگیرم...
ول کن بابا  بشین سرجات  بزار دوروز از پری گذشت بعد

من ۱۴ام وقتمه ازالان دل تودلم نیس🙄

نه هیچ دارویی استفاده نمیکنم راجب بارداری و اینا

من این ماه کلومیفن خوردم

من ۱۴ام وقتمه ازالان دل تودلم نیس🙄

من که خیلی عجولم

۱ فروردین ۹۹ فهمیدم باردارم البته روز ۳۵ پری بی بی چک زدم مثبت شد که ۵ هفته بودم اما ۶هفته سقط شد فکرکنم پوچ بود(بارداری کاملا ناخواسته بود(

الان ۲ماهه اقدام کردم عجول شدم نمیدونم چرا ، امروز امیدمو کلا از دست دادم راجب بارداری این ماه

من که خیلی عجولم ۱ فروردین ۹۹ فهمیدم باردارم البته روز ۳۵ پری بی بی چک زدم مثبت شد که ۵ هفته بودم ا ...

منم ۱۴خردادفهمیدم باردارم سونوقلبوندید بعدشم افتادم به خونریزی وسقط مال منم پوچ بودچقد زیادشده سقط...

منم ۱۴خردادفهمیدم باردارم سونوقلبوندید بعدشم افتادم به خونریزی وسقط مال منم پوچ بودچقد زیادشده سقط.. ...

آره خیلی 😔 من با اینکه ناخواسته باردار شدم ولی سقط شدنش منو خیلی ناراحت کرد حتی یه افسردگی جزئی هم گرفتم انقدر حالم بد بود