2777
2789
عنوان

زخم واژن

256 بازدید | 12 پست

سلام.

نزدیکه دو سه هفته اس که موقع رابطه درد و سوزش دارم،امروز رفتم دکتر گفت عفونت داری و چون دیر اومدی زخم شده، بهم پماد و دو مدل قرص داد و گفت تا دوهفته نزدیکی نکن!

کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده ؟چقد طول کشید تا خوب خوب شدین؟خیلی استرس دارم از فریز کردنو اینا خیلی میترسم؟کسی تا حالا بادارو وپماد خوب شده؟

کاش همون دوهفته پیش رفته بوم دکتر!😔

اره یا دارو یا قرص کم باشه رفع میشع

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله زود خوب میشی فقط پمادتو استفاده کن و رابطه نداشته باش تا زخم خوب بشه و بعد از خوب شدنت ژل لوبریکانت بگیر قبل رابطه استفاده کنه همسرت تا دیگه زخم نشی

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

سلام استاتر منم مثل شما عفونت داشتم رفتم دکتر گفت زخم شده دارو داد خوردم به مدت ۱۰ روز رفتم خوب نشده بود فریز کردم بعد اون خوب شدم ولی دوباره عفونت گرفتم دکتر گفت اگه خوب نشه ۶ ماه دیگه باید دوباره فریز کنم 

سلام استاتر منم مثل شما عفونت داشتم رفتم دکتر گفت زخم شده دارو داد خوردم به مدت ۱۰ روز رفتم خوب نشده ...

سلام چقدر طول کشید فهمیدی عفونت داری رفتی دکتر؟من تقریبا دوهفته اس که این مشکلو دارم و از نزدیکی فراری بودم تا اینکه امروز رفتم دکتر!من چون بچه ندارم فریزم برام خوب نیست

بله زود خوب میشی فقط پمادتو استفاده کن و رابطه نداشته باش تا زخم خوب بشه و بعد از خوب شدنت ژل لوبریک ...

منون از راهنماییت..امیدوارم باز دوباره برنگرده اگه خوب شدم

منون از راهنماییت..امیدوارم باز دوباره برنگرده اگه خوب شدم

بعد از رابطه برو دسشویی با ژل شست و شو خودتو بشور هرموقه احساس سوزش کردی یک هفته کلوتریمازول ی درصد داخلی استفاده کن و هیچ موقه وقتی سوزش داری و ب رابطه حسی نداری رابطه نداشته باش چون باعث زخم میشه

میشه واسه سلامتی نی نی دعا کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻
فریز یعنی چی؟؟؟؟ اینم بگم خوب میشی اما من از اول عروسیم تا الان سه ساله که همیشه عفونت دارم و هیچم خ ...

یعنی همون زخمی که ایجاد شده رو با منجمد کردن از بین میبرن..نه من خدارو شکر زیاد عفونت نگرفتم ۴ساله ازدواج کردم کلا شاید دوبار سه بار در حد خارش و سوزش بوده که دوسه روزه خوب شدم، ولی الان مشکلم از داخله که خیلی بد ترم هست!اولین باره که اینجور شدم. 

اصلا فریز نکنی ها با دارو خوب میشی تو‌این مدت هم کاری نکن بدتر میشه

نمیتونمم بکنم چون بچه ندارم فکر کنم خطرناک باشه فریز کردن چون چسبندگی پیدا میکنه!

اره خدا کنه خوب شم زود خیلی میترسم دفعه اول اینجوری شدم