jooooooojooooooo مدیر استارتر عضویت: 1399/08/10 تعداد پست: 301 عنوان پشت کنکور 108 بازدید | 6 پست دوستان دوراهی موندم تورو خدا راهنمایی کنید من امسال کنکور دادم فرهنگیان مجاز شدم ولی دعوت به مصاحبه نشدم و حقوق پیام نور قبول شدم ثبت نام کردم و رفتم الان دودلم همین و بخونم یا سال بعد بازم کنکور بدم تورو خدا راهنمایی مفید کنید 1399/09/01 | 23:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حاجخانوممممممممممم عضویت: 1399/05/20 تعداد پست: 1844 پیام نور خوبه،مدرکش معتبره و شهریه ی کمی هم میگیرهولی اکثر درساش خودخوانه و استادا کار خاصی نمیکنندرهر صورت موفق باشی ❤ خدایا خودت مواظب خوشکلیام باش🧿😂جدید نیستم،رمزمو یادم رفته🙁
۱۹۹۰ عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 4563 اگه میتونین دوباره بخونین برای کنکور در کنار دانشگاه چون پیام نورید لازم نیست انصراف بزنید دوباره کنکور بدید اگه قبول شدید انصراف بدید سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
فانتزی_پوش عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 778 کنکور بده بنظر منیا برو دانشگاه آزادپیام نور ارزش خوندن ندارهخیلی جاها مدرکتو قبول نمیکننآزمون وکالت هم که به خودی خود فاجعه سخته با درسایی که پیام نور بهت میدن پاس شدنش فاجعسبنظرم یه گزینه ی دیگ رو انتخاب کن چیزای فانتزی میفروشم fantezipoosh.ir سایتمه