2777
2789
عنوان

مهندسی پلیمر

6015 بازدید | 23 پست

کسی در مورد این رشته چیزی میدونه؟؟

با چه رتبه ای قبول شدن دانش اموزای تجربی؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟

تجربی ها مگه می تونن مهندسی قبول بشن؟ 

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من سال ۹۵کنکور داشتم برای رشته های ریاضی بود 

در این حد میدونم که درباره شیمیه و بازار کارش هم خوبه اگه سواد داشته باشید

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

رشته خیلی خوب و جدیدی تقریبا هست و برای گرایش نانو هم جواب میده

میشه لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنونم. من یه دختری هستم عاشق بحث های علمی‌و عاشق شیمی و واکنش های جذابش  عضو اکیپ علمی👽🧪🧬
مثلا من تجربی بودم الان دارم پلیمر میخونم 

مهندسی پلیمر؟

بدون کنکورم داره؟

الهمم صل علی محمد و آل محمد.                    مــیـونِ مـا یـہ دیـــواره بــڱـو میــشہ شـڪسـت یــا نـہ؟
مهندسی پلیمر؟ بدون کنکورم داره؟

نه 

شیمی پلیمر 

شیمی بعضی دانشگاه ها بدون کنکور پذیرش داره ولی اگر برای ارشد شیمی پلیمر بیاری باید رتبت 2 رقمی یه رقمی باشه مثلا من شدم 47

میگن چشام سگ داره   
تجربی که مهندسی پلیمر نداره  اول باید شیمی بخونی بعد ارشد پلیمر  مهندسی پلیمر باید رشتت ...

من الان یکی رو میشناسم تا جایی که میدونم تجربی بود

الان مهندسی پلیمر میخونه بعد از دیپلم

نه  شیمی پلیمر  شیمی بعضی دانشگاه ها بدون کنکور پذیرش داره ولی اگر برای ارشد شیمی پلیمر ...

نه من منظورم مهندسی پلیمر بود نه شیمی پلیمر عزیزم

من الان یکی رو میشناسم تا جایی که میدونم تجربی بود الان مهندسی پلیمر میخونه بعد از دیپلم

عزیزم مهندسی پلیمر توی رشته تجربی وجود نداره 

یا کنکور ریاضی داده قبول شده یا هم مثل من داره شیمی پلیمر میخونه 

کارشناسی ارشد هست؟ 

میگن چشام سگ داره   
مهندسی پلیمر فقط از طریق رشته ریاضی میشه وارد شد  

نه عزیزم الان فهمیدم که پیام نور هستش همون کارشناسی

پیام نور کنکور نداره نه؟