2777
2789
عنوان

گوشی

341 بازدید | 28 پست

اولش فکر کردم نباید اینو تو نی نی سایت بنویسم ولی بعدا نظرم عوض شد گفتم بزار نظر بقیه رو هم بدونم 

برای دختر بزرگم گوشی خریدم ۲۴ساعت تو گوشیه نیم ساعت هم زمین نمی زارم نمیدونم تو گوشیش چی داره اثلا صبح تا شب تو گوشی چی نگاه میکنه خیلی نگران شدم  نمیدونم چی کار کنم پدرش میگه نگران نباش شاید درس میخوانه 

نمیدونم والا میشه کمکم کنید

😔😔😔😔

سه تا دختر دارم  لیدا  یسنا  یلدا                      یلدا کوچولو شب یلدا به دنیا میاد   

ازش دوستانع بپرس

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یادمه تو چت روم ها بودم ک باعث شد اشتباه کنم گوشیشرو جک کن سابقه ی هیستوریش رو نگاه کن 

گوشیش پسورد دارم 

سه تا دختر دارم  لیدا  یسنا  یلدا                      یلدا کوچولو شب یلدا به دنیا میاد   

[QUOTE=165277332]اولش یکم ذوق داره بعد درست میشه چهارده سالش چند ماه دیگه تمام میشه 

خیلی وقت گوشیت اره از ۱۰سالگی داشته 

ما اثلا فکر نکیردیم اگه گوشی بگیریم رمز بزاره نزاره کسی گوشیش رو چک کنه هرچی گف براش گرفتیم 

پرومکس گلکسی هرچی خواست

[QUOTE=165277332]اولش یکم ذوق داره بعد درست میشه چهارده سالش چند ماه دیگه تمام میشه  خیلی وقت ...

الان چی براش گرفتین؟ 

خب ببین ۱۴ سال هم زیاده بالاخره نیاز به پرایوسی داره

بازم خداروشکر که الحمد الله وگرنه والا بخدا :|
الان چی براش گرفتین؟  خب ببین ۱۴ سال هم زیاده بالاخره نیاز به پرایوسی داره

گوشی چی گرفتیم؟

اره

اوایل میگفت سامسونگ میخوام A50گرفیتم برای بعدا گفت دوستام ایفن دان منم میخوام ایفن سیکس گرفتیم بعدا گفت  ایفن ۱۱باباش هم مثل همیشه بدون هماهنگی خریده براش