2777
2789
عنوان

خامه کشی کیک

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 29 پست
عزیزم من خودم سفارشی کیک درست میکنم و یکی از کارام همین هست ...اما من به شخصه یخچال مخصوص به ویک و ش ...

منم سفارشی کار میکنم.

یخچال مخصوص که نمیخاد.

خودم امتحان کردم که پیشنهادشو دادم‌.

اگه کامل سلفون بپیچید اصلا خشک نمیشه😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم سفارشی کار میکنم. یخچال مخصوص که نمیخاد. خودم امتحان کردم که پیشنهادشو دادم‌. اگه کامل سلفون ...

باید کامل کامل خنک بشه؟ مثلا چقدر بعد پخت بمونه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه سوال دیگه اگه من موادی رو که اماده کردم بخوام دوبار بریزم توی قالب سری دوم خراب میشه مواد چون حدودا نیم ساعت چهل دقیقه میمونه؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

منم سفارشی کار میکنم. یخچال مخصوص که نمیخاد. خودم امتحان کردم که پیشنهادشو دادم‌. اگه کامل سلفون ...

بله معمولا وقتی یه کیک برای خودمون درست میکنم که یه روزه تموم نمیشه...دورش سلفون میپیچم اما بازم تازگی روز اول و نداره ...چون من اموزش اشپزی و شیرینی پزی هم دارم خیلیا بااین روش درست میکنن و راضی هستن ..ممنون از پیشنهادت گلم 

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪

حداقا نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه. دست بزنید اگه به دمای اتاق رسیده خوبه

ممنون می‌شه سوال بعدیمم جواب بدید؟

بله.باید دوتا قالب داشته باشی. بیکینگ پودر بعداز مخلوط شدن فعال میشه و اگه زیاد بمونه برای سری دوم ...

اها ممنون 

حالا من مشکلم توی یه دستور پخت مناسبه

بله معمولا وقتی یه کیک برای خودمون درست میکنم که یه روزه تموم نمیشه...دورش سلفون میپیچم اما بازم تاز ...

خواهش میکنم.

کیک ساده و میوه ای درست میگین بمونه مطمئنا کیفیتش مثل روز اول نیست.

اما کیک خامه دار خیلی بیشتر کیفیتش حفظ میشه چون همون خامه حکم یه لایه محافظ رو داره که هوا نفوذ نکنه.

موفق باشید توی کارتون🌹🥰

🍞کیک ساده.

۴تا تخم مرغ و یه لیوان شکر ونصف قاشق غ خوری وانیل وهر اسانسی که در دسترس داری ۶تا ۷قطره مخلوط کن.وخوووب هم بزن تا کرم رنگ وکش دار شود.بعد نصف لیوان روغن مایع بهش اضاف کن.یه کم هم بزن.تا مواد مخلوط بشن.حالا یه لیوان شیر اضاف کن( اب ولرم.اب میوه هم میتونی جایگزینش اب کنی).هم بزن.۲لیوان اردی که از قبل ۳بار الک کردی رو با ۱ونیم ق مربا خوری بکین پودر مخلوط کن.وکم کم به موادت اضاف کن وبصورت دورانی توی یه جهت هم بزن تا موادت خوب مخلوط بشه.حالا موادت رو بریز توی قالب از قبل چرب شده وبزار توی فر با درجه ی ۱۷۰

🎂همه مواد اولیه رو بزارین بدمای محیط برسه

🎂میزان مواد رو طبق دستور استفاده کنید.کم یا زیاد نکنید

🎂تخم مرغ وپودر قند ووانیل رو انننننقققققدر بزنید تا کشدار وکرمی رنگ بشه.(توی بافت کیک خیییلی تاثیر داره)

🎂قالبتون رو با روغن جامد یا کره پاستوریزه چرب کنید.

🎂اگ قالبتون طرح دار هست ارد پاشی کنید.اگ صاف هست از کاغذروغنی استفاده کنید.

🎂از زمانیکه ارد وبیکینگ پودر به مواد اضاف کردید.با لیسک مواد رو هم بزنید به صورت دورانی وبه یک جهت.سعی کنید زیاد هم نزنید پف کیک میخوابه.

🍞کیک ساده. ۴تا تخم مرغ و یه لیوان شکر ونصف قاشق غ خوری وانیل وهر اسانسی که در دسترس داری ۶تا ۷قطره ...

وای ممنون عزیزم. بعد برای این مقدار چقدر خامه لازمه?

🍞کیک ساده. ۴تا تخم مرغ و یه لیوان شکر ونصف قاشق غ خوری وانیل وهر اسانسی که در دسترس داری ۶تا ۷قطره ...

این مقدار رو میشه نصف کرد که بینش هم خامه بذارم?