2777
2789
عنوان

خامه کشی کیک

363 بازدید | 29 پست

سلام من میخوام برای فردا رو به شب یه کیک خامه ای داشته باشم. کیک رو امشب درست کنم بهتره یا فردا ظهر؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فردا ظهر 

خنک میشه تا عصر؟ بذارمش تو یخچال؟ شما تاحالا درست کردید؟

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

امشب بهتره  چون افت خودشو میکنه و سفت میشه راحتتره واسه خامه کشی

بیات نمیشه یعنی؟

امشب،کیک‌خامه ای یه روز نو یخچال بمونه خیلی بهتر میشه 

خامه اش میمونه برای فردا چون الان ندارم

بله من معمولا همون روز صبح یا ظهر درست میکنم تاغروب خنک میشه و خامه کشی میکنم واسه اخر شب

یه بار امتحان کنید ازروز قبل بپزید متوجه میشید برش زدن برای فیلینگ و کلا خامه کشیش چقدر راحت تر میشه.

کلا پیشنهاد همه سرآشپزها همینه

خامه اش میمونه برای فردا چون الان ندارم

عوض ش کیک ت خنک شده است ،سریع خامه میکشی میزاری یخچال 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
یه بار امتحان کنید ازروز قبل بپزید متوجه میشید برش زدن برای فیلینگ و کلا خامه کشیش چقدر راحت تر میشه ...

شما میدونی برا یه قالب حدودا 20 سانتی موادش چقدر باشه که مناسب باشه؟ ارتفاعش کمه

یه بار امتحان کنید ازروز قبل بپزید متوجه میشید برش زدن برای فیلینگ و کلا خامه کشیش چقدر راحت تر میشه ...

عزیزم من خودم سفارشی کیک درست میکنم و یکی از کارام همین هست ...اما من به شخصه یخچال مخصوص به ویک و شیرینی ندارم یه روز قبل تو یخچال خونگی قطعا خشک میشه یکم ک اصلا خوب نیست

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪