2777
2789
عنوان

ماهواره🤔🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 13698 بازدید | 106 پست
خخخخ چ داماد مزخرف و دورویی دارید. با ی ماهواره خراب ظد اونم تو ی روز 

اره خب باامدن ماهواره همه چیز تغییر کرد حتی چندوقت پیش خواست خواهرمو طلاق بده باهر شی ک بدستش میرسید میکوبید تو سر خواهرم میگفت من اصلا دیگه خوشم ازت نمیاد برو ازدواج کن شب تا صبح پای ماهواره است صبح هم میگه دیگه دیر میره مغازه 

💙ماشاءالله لا حول ولاقوت الا بالله العلی العظیم💙 به دعاتون خیلی محتاجم💙
فقط اوني كه خودشونصيغه خوندنت بعد دختره نفس نفس زد بعد يه شكلات داد دست مرده گفت بذار تو دهنم😂 ...

خاک ب سرم ندیدم ولی شنیدم ک خوشون خوندن 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نفس نفس

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط اوني كه خودشونصيغه خوندنت بعد دختره نفس نفس زد بعد يه شكلات داد دست مرده گفت بذار تو دهنم😂 ...

صحنه جدیدو ندیدی پس نمیدونم کدوم فیلمه زنه میگه عزیزم تو گاز بده من دنده رو عوض میکنم مرده میگه باشه بزار بریم یه کوچه خلوت بعد😂😂😂😂😂

برای حل شدن مشکل داداشم یه صلوات میفرستی😔
عزیزم فک کنم توعمراتت ماهواره ندیدی. من کل چیزای خوبی ک یادگرفتمو از مستندای ماهواره دیدم.

نه ندیدم که سوال پرسیدم...چون نداشتیم تا الان..پدر و مادرم مخالف بودن...شما مثلا چی یاد گرفتبن؟

واقعا انقد تاثير گذاشت روش؟ چرا رو شوهرا ما اثر نميذاره؟ شوهر من از بچگي تو خونه شون ماهواره داشتن ...

شاید این از اون لختیاش استفاده میکنه نمیدونم من ک خیلی وقت نرفتم خونشون ولی این حرفارو ازشون میشنوم بالاخره تو این سن تازه چشمش ب ماهواره خورد متحول شد ب سوی فساد 😊

اره خب باامدن ماهواره همه چیز تغییر کرد حتی چندوقت پیش خواست خواهرمو طلاق بده باهر شی ک بدستش میرسید ...

اون مشكل رواني داره

وگرنه همين كانالايي كه ما با كمك ماهواره ميبينيم خارج از ايران كلا بدون رسيور نشون ميدن

من اصلا فارسي زبان ها بجز كانالاي خبري حوصلم نميكشه ببينم همش سريال همش سريال ولي خب همون فارسي زب ...

خوب سخته اولاش زبان دیگ دیدن..چون چیزی بلد نیستی و سردرنمیاری...

خوب مشکل ایشون ماهواره نیست والا الان بیشتر مردم دارن هیچ کس اینجوری نشده 

نه عزیزم بهت گفتم ک از قبل مشکلی باخواهرم نداشت و خوب بود الان همش تو مدگرایی و چشم همچشمی خانما ماهواره است طوری ک ب ابجیم گفته حتی شال نپوش تیپ خفن بزار و برو عمل کن و ...

اون مشكل رواني داره وگرنه همين كانالايي كه ما با كمك ماهواره ميبينيم خارج از ايران كلا بدون رسيور ن ...

اون لابد خریده کانالای لختیشو 

نه ندیدم که سوال پرسیدم...چون نداشتیم تا الان..پدر و مادرم مخالف بودن...شما مثلا چی یاد گرفتبن؟

يه كانال بود به اسم نشنال جئوگرافيك فارسي بعدا برا ديگه نشون نداد اون مسيري هم كه نشون ميداد ما نداريم

بقدري اين كانال قشنگه من حض ميكردم اين كانالو نگا كردني حاملگي و بچه دار شدن مثلا كوسه رو نشون ميداد خيلي خيلي جالب بود

منو تو هم قبلا يه برنامه داشت به اسم مرگ دور است خيلي جالب بود

عه چرا؟

خوشم نیومد فکر کردم تاثیر بدی میتونه رو زندگیم بزاره چون من خیلی اوقات که سرکارم شوهرم ممگنه خونه باشه نمیخواستم تنهایی بشینه پا ماهواره

دلم برات تنگه مادر کاش بودی تا سرم رو روی شونه هات میذاشتم و زار زار گریه میکردم . بعد از رفتنت دیگه هیچ کس نگرانم نشد نگرانه دیر اومدنام  زود رفتنام نگران غذا نخوردنم ...کاش بودی.