2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چندی؟من موردم متولد 67 هست.اگه برای دختر اشکال نداره مشکلی نیست

نمیدونم باهاشون صحبت میکنم در این باره ولی ایشون دوستمه و متولد هفتادو هفته و چادریه 

خب خودتون بهتر می دونید محجبه هایی که میرن اون ور سخت گیر ترن 

حالا من با ایشون صحبت میکنم اگه مشکلی نداشتن میام تو همین تاپیک میگم 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

تو اروپا چادر میزنن؟

نه دیگه در این حدم جلبک مغز نیست بیچاره😂

اونجا محجبه هست و لباساش تا روی زانوعه 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

نه دیگه در این حدم جلبک مغز نیست بیچاره😂 اونجا محجبه هست و لباساش تا روی زانوعه 

خوب خیلی خوبه.ما هم اینجا چادری هستیم برادرم آلمانه.دنبال دختریم براش.ببخشید کجایی هستن؟

ببخشید کجایی هستن؟

تهران 

ولی اگه مورد شما قصدش اینه که با فردی ازدواج کنن که بعدش تشریف ببرن اونجا متاسفانه مورد ما مناسب ایشون نیستن 

خوب خیلی خوبه.ما هم اینجا چادری هستیم برادرم آلمانه.دنبال دختریم براش.ببخشید کجایی هستن؟

انگلیسه

تهران  ولی اگه مورد شما قصدش اینه که با فردی ازدواج کنن که بعدش تشریف ببرن اونجا متاسفانه مورد ...

یعنی قصد ندارن خارج بمونن؟میخوان برگردن ایران؟

یعنی قصد ندارن خارج بمونن؟میخوان برگردن ایران؟

ایشون دوست قدیم من هست و از قدیم تفکرش این بود بره درس بخونه و بعدش بیاد ایران به مردم خدمت کنه الانم یه چند ماهی هست رفته و نمیدونم تا کی اونجا هستن