2777
2789
جادوگر با جادوگر،ماگل با ماگل کند هم جنس با همجنس دوئل این خفن تره😎😎 ضرب المثل پاترهدی

وای لعنتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیری تو

الان بی صبرانه منتظرم یکم اوضاع اروم بشه بریم بیروت جلد بعدیشو بخرم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من با فیلمای هری پاتر زنده هستم اصلا 🤦‍♀️😘

من با کتاباش📚

یه ساله فیلماشو ندیدم ولی اصلا بدون کتاباش نمیتونم سر کنم.هر روز یکی دو فصل از یکی از کتاباش میخونم

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

وای لعنتی😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂نمیری تو الان بی صبرانه منتظرم یکم اوضاع اروم بشه بریم بیروت جلد بعد ...

آره آره زودتر بخر.بعد دوباره نصف شبا تاپیک بزن.من سر صبح ببینم تگم کردی😀😀😀

❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌ ۱۴ خرداد ۱۴۰۵... منو در کانال تلگرامی «غار افلاطون» با آیدی cave_plato پیدا کنید.✍️

من با فیلمای هری پاتر زنده هستم اصلا 🤦‍♀️😘

من با دنیاش.کاری ندارم کتابش یا فیلمش.کلا با دنیاش زندم

بعد چندماه برگشتم😍❤فدای @bellatrixlstrang بشم ک پشتمو خالی نکرد💋پاترهدم  ادمک خرنشوی گریه کنی ؛ کل دنیا سراب است بخند🍃

الهی چشم😂😍

بلا یه سوپرایز واست دارم.

صحنه ی حذف شده ی سرود هاگدارتز در هری پاتر و جام اتش ..فقط نگا هری چه جوگیره😂😂😂😂

https://hw6.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/a113bc70d8f7c06e95c9d7882f0c0b2b26885951-144p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjhkZWE1YTcwNzcxMTVmYjJhZGU5Yjk2NzUwMDI4YjFhIiwiZXhwIjoxNjA2MDAyNDQwLCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.e8Q4YrWf8_R74fAm82uE7HyiUgX1Hznq9HZB9Txctew

بلا یه سوپرایز واست دارم. صحنه ی حذف شده ی سرود هاگدارتز در هری پاتر و جام اتش ..فقط نگا هری ...

چرا اینهمه صحنه حذف شده داره؟

تو محفل ققنوس هم دوئل بلاتریکس و سیریوس رو کلا حذف کردن

چرا اینهمه صحنه حذف شده داره؟ تو محفل ققنوس هم دوئل بلاتریکس و سیریوس رو کلا حذف کردن

این یکیم هس که خیلی باحال و طولانیه..صحنه خواستگاری ویکتور از هرمیونم داره😁( میدونم خواستگاری نبود.همون درخواست رقص)...درجواب سوالتم بگم همینطوریش فیلمه دو سه ساعتی هس اگه اوناهم بودن دیگه خیلی طولانی میشدن.ولی اگر همه ی سکانس ها بود قطعا فیلما تقریبا ب سطح کتاب میرسید و اطلاعاتشون ناقص نبود

https://hw4.cdn.asset.aparat.com/aparat-video/51f3e8a9b479da01e864608fbcbfe5d911776232-144p.mp4?wmsAuthSign=eyJhbGciOiJIUzI1NiIsInR5cCI6IkpXVCJ9.eyJ0b2tlbiI6IjdlNjZkZjM3OWVmMzg5NGFmNDMwZGYxNDkwZWNmZDIzIiwiZXhwIjoxNjA2MDAzNzI0LCJpc3MiOiJTYWJhIElkZWEgR1NJRyJ9.jpRyIr0zqpM0EbSs8qO0JIYncwXnpVQk436fL8G879U

آیا بالاخره نی نی سایت تبدیل به پاتر سایت میشود؟جمع شید که به ماگلا حکومت کنیم😀😎

من پاتر هدمممم(((((((((((((((:

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

این یکیم هس که خیلی باحال و طولانیه..صحنه خواستگاری ویکتور از هرمیونم داره😁( میدونم خواستگاری نبود. ...

هیچکدوم باز نشد)))):

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...