2777
2789
عنوان

میخوام چاق شم

112 بازدید | 15 پست

میخوام چاق شم قرص یا پودر چاق کننده کسی اگه مصرف کرده و نتیجه داده برام معرفی کنه شدیدا لازم دارم یا از اطرافیانتون کسی مصرف کرده و نتیجه دیده باشه 

لطفا نگید زیاد بخور نمیتونم

امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

دخترعمم میخورد چاق شد نخورد بادش خوابید  

منوخدآمرفیق فابیم☺️افتخارم اینه خوزستآنیام😍 فقط انرژی مثبت😉تاجیآ دستآ بالآ بالآ💙ته تغآریِ بابا خآن👋😉پروازی ۶۵٠😻😛 من از اون آبـی خفنام(؛💫 بعد از خدآ فقط اسم تو بهم آرامش میده یاحسین💚😁اسفندی😎❄دختری که مرجع تقلیدش کوروش و داریوشِ👑😇 مراقب طبیعت باشیم🌱🐥زودا که نباشد وی و "ایران" باشد😏
دخترعمم میخورد چاق شد نخورد بادش خوابید    

بعدش لاغر شم هم مسئله ای نیست 

فقط میخوام برای عروسیم چاق شم 

امضا ندارم انگشت میزنم........گفتم برای موندنم دلیل بیار گفت بشین برنج خیس کردم ....همه دل میبردند اما تو جان میبردی.........اون موقع که ما خاص بودیم!شما یه هفته صبی بودی یه هفته ظهری

پسر داییم چن سال پیش ی پودریی میخورد ب شدت اشتهاش باز شده بود ب طرز وحشتناک چاق شده بود جوریی ک اصلا نمیتونست جلوی خودشو بگیره..... یکی از عوارض قرص یبوست بود براش... 

خدایا شکرت 

عزیزم من هزار راه رفتم فقط پف بود!تااینکه رفتم عطاری گفت روزی2بار پودرسنجدوکنجدوعسل بریز تو شیر ولرم بخور انقدر اشتهام زیاد شده بود فقطم 2ماه خوردم الان7ماهه قطع کردم چاق میشم بازم،10کیلو زیاد کردم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
عزیرم کی باید خورده شه

1بارصبح1بارشب قبل خواب

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
مرسی عزیزم. حتما امتحان میکنم 

حتما حتما امتحان کن