2777
2789
عنوان

آیا راسته،؟

177 بازدید | 22 پست

راه ها بسته شده واقعا جریمه میکنن یا نه  الکیه؟؟ کسی تجربه داره؟؟دعا کنید سخت گیری بشه

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

راه ها بازه جریمه میکنن کاری ندارن جلو ملت روبگیرن برای خیلی ها ۵۰۰ چیزی نیست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راها بسته س مهمونی و دورهمی خانوادگی که سزجاش 

نه واقعا بسته اس؟؟اسمس جریمه میاد؟؟ من شنیدم راه ها بازه یعنی یکی رفته بود

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

ما هیچ جایی نرفتم اونشب پسرخاله ی شوهرم اومده خونمون میگه کم پیدایین و خودتونو نشون نمیدین  

واقعا موندم چی جواب بدم کرونارو هم جدی نمیگیرن 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
راه ها بازه جریمه میکنن کاری ندارن جلو ملت روبگیرن برای خیلی ها ۵۰۰ چیزی نیست 

واقعا جریمه میکنن؟؟ اسمس میاد جریمه بشه؟؟

ما هیچ جایی نرفتم اونشب پسرخاله ی شوهرم اومده خونمون میگه کم پیدایین و خودتونو نشون نمیدین   و ...

ما هم نرفتیم دو هفته تعطیل کردن شوهرم میخواد بره شهرشون  میگه اکر راه باز بود میرم من که نمیرم دعا کنید بسته باشه

ما هم نرفتیم دو هفته تعطیل کردن شوهرم میخواد بره شهرشون  میگه اکر راه باز بود میرم من که نمیرم ...

جریمه میکن 

محو رخسار تو ابلیس شد و سجده نکرد مات و مبهوت فقط گفت عجب سیمایی....💚
واقعا جریمه میکنن؟؟ اسمس میاد جریمه بشه؟؟

بله دوربین ها پلاک خوان هستن جریمه میشید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اسی حسم میگه خودت میخوای بری جایی 😂😂

نه شوهرم میخواد بره پیش ننه اش دلم میخواد ای بره راهش ندن  یه تومن جریمه بشه رو دست برگرده میخوام مطمعن بشم جریمه میشه

نه واقعا بسته اس؟؟اسمس جریمه میاد؟؟ من شنیدم راه ها بازه یعنی یکی رفته بود

راها میدونم بسته س ولی دورهمی خانوادکی بیشتر شده تاپیک اینجا فقط چک کنن ببین چند نفر میگن مهممون دارم

بله دوربین ها پلاک خوان هستن جریمه میشید

اخ جون اخ جون هوررررا اینقدر دلم میخواد جریمه بشه شوهرم بره

اخ جون اخ جون هوررررا اینقدر دلم میخواد جریمه بشه شوهرم بره

اگر مادرت خودت بود چی🤣🤣🤣

راها میدونم بسته س ولی دورهمی خانوادکی بیشتر شده تاپیک اینجا فقط چک کنن ببین چند نفر میگن مهممون دار ...

اره دیگه براشون عادی شده البته من بچه کوچیک دارم جای نرفتم  اصلا کسی هم نیومدع الانشوهرم میخواد بره من که نمیرم  ای دلم میخواد بره جریمه شه رو دست پسش بفرستت