2777
2789
عنوان

ناراحتم

93 بازدید | 19 پست

بچه ها تا حالا شده به این نتیجه برسید که بلد نیستین حرف بزنین؟ من حرفام یادم میره. نمیتونم خلاصه یه متنی که می‌خونم رو بگم.یادمم نمی‌مونه یعنی هیچی یاد نمی‌گیرم .امروز همکارم بهم گفت حرفات مفهوم نیس.خودمم میدونم این مشکل رو دارم ولی نمیدونم چطور اصلاحش کنم .از وقتی گفته دایم دارم بهش فکر میکنم.شما تا حالا به همچین مشکلی خوردین چطور حلش کردین؟

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکل منم هست من دقت کردم دیدم برداشت خودم از اتفاقا یا حرفا رو ب بقیه میگم

منم همینطور

بندگی کن تا که سلطانت کنند /تن رها کن تا همه جانت کنند .خداجونم بهم توفیق بندگی خودت رو بده همین و بس
چن نفری تو سایت هستن ک قشنگ مینویسن فک کنم رازش کتاب خوندنه یا حال و عصاب درست و حسابی 

من خیلی کتاب میخونم ولی بهم بگن توضیح بده چی نوشته لال میشم

خب نگا کن ببین علتش چیه

گفتم شاید بیش فعالم.با مشاور صحبت کردم گفت نه علایم بیش فعالی رو نداری

من خیلی کتاب میخونم ولی بهم بگن توضیح بده چی نوشته لال میشم

من موقع هایی ک بخام خوب تحویل میدم

چون خوش صدا و خوش حرف گاهی میشم

اما بخای بدونی از کتابایی ک توصیف میکننو ادبی ان خوشم نمیاد مثلا

دست خودم نیس نمیدونم چرا اینطوری ام

خودت هم چیزی می نویسی? یا فقط ميخوني? به نظرم با نوشتن مشکلت کم کم حل ميشه

نه نمی نویسم .برا پایان نامه ام یه چی رو باید ده بار بخونم که بفهمم چی گفته بعد یه خط بنویسم