2777
2789

سلام میشه خواهش کنم ازتون بگید چجوری تونستید توی میلاد زایمان کنید ؟اخه من اونجا پرونده ندارم و از کرج میخوام برم برای زایمان اونجا.ایا قبولم میکنن ؟؟

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 
فکر نکنم بدون پرونده قبول کنن مگر اینکه وقتی دردت گرفت بری اورژانسی قبول کنن اون هم با هر دکتری که ش ...

وای پس امکان نداره درسته ؟ الان 38 هفتمه و دردی ندارم و فکرم نکنم حالا اورژانسی بهم دست بده .

خدایا میشه بیاد اون روزی که فرزندمو بقلم بگیرمو ازین استرس بیرون بیام و وقتی ب گذشته نگا کنم بگم ای بابا چقدر من ترسو بودم همش گذشت و رفت و نتیجه ی تلاشم پسر خوشگلمه که توی بقلمه . خدایا کمکم کن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پس امکان نداره درسته ؟ الان 38 هفتمه و دردی ندارم و فکرم نکنم حالا اورژانسی بهم دست بده .

چطور تا حالا برنامه ریزی نکردی قبلا میرفتی دکتر اونجا وپرونده تشکیل میدادی حالا هم بموقع درد زایمانت شروع میشه ولی باز هم زیر نظر یه پزشک باش وقتی دردت شروع شد برو بیمارستان