2777
2789
عنوان

اگر از کسی

157 بازدید | 26 پست

بدتون بیاد یعنی به شدت بدتون بیاد متنفرمتنفر متنفر باشید ایا از پیشرفتش خوشحال میشید یانه؟

من از یه نفر به شدت بدم میاد اصلا هم دوست ندارم پیگیرش باشم ولی همش میخاون جلو من بزرگ جلوش بدن ولی من حالم ازش بهم میخوره

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

من از پیشرفت موفقیت همه خوشم میاد 

فقط زمینه ش منفی نباشه 

حتا اگه اون ادم مورد تنفرم باشه هم بله یک انسانه

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نع  هیچیش برام مهم نیس

یعنی هر چقدر هم بیاد پز بده از چیزایی که داره و از پیشرفت تو اصلا خوشش نیاد 

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)

ییخیال این بزرگ جلوه دادنش شو تو زندگی خودتو  داری 👏💓

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

اگه اون نفر به من حسودی کنه دوس دارم خدا آنقدری بهش بده تا دیگه من چشمش نیام

اگرم با پیشرفتش بخواد بزنه تو سر من که براش دعا می کنم خدا شفاش بده همین😐

به اسم کاربریم گیر دادین؟ 😲خب دلم خواست عصبانی بودم😅 عوضم که نمیشه😁
من از پیشرفت موفقیت همه خوشم میاد  فقط زمینه ش منفی نباشه  حتا اگه اون ادم مورد تنفرم با ...

حتی اگر اون چش نداشته باشه خوشی یا خرید تورو ببینه

ن اگه بدم بیاد از همه چیزش بدم میاد و چندشم میشه حالا میخواد ب عرش هم برسه

اصلا بهش فکرم نمیکنم 

خداش خواسته... تلاش کرده... یا هر چی مبارکش باشه

فقط جلو چشم من نیاد ک حوصله ندارم 😃

🌹 هر چه کنی به خود کنی گر همه نیک و بد کنی 🌹
حتی اگر اون چش نداشته باشه خوشی یا خرید تورو ببینه

این به پیشرفتش ربط نداره برا من 

ولی مورد داره انگار 

به این خنده م میگیره به ادمای حریصم خنده م میگیره اون روم تاثیر نداره

ییخیال این بزرگ جلوه دادنش شو تو زندگی خودتو  داری 👏💓

هر چند وقت یه بار یه چیزو بهونه میکنه خودشو ربط بده و بتونه خودشو نزدیک کنه به زندگیمون ازش متنفرم چون اصلا از پیشرفت و خوشی ما خوشحال نمیشه

هر چند وقت یه بار یه چیزو بهونه میکنه خودشو ربط بده و بتونه خودشو نزدیک کنه به زندگیمون ازش متنفرم چ ...

شخصیت جالبی نداره اینا از چشم من افتاده ن 

مگه اون باید خوشحال شه

ن اگه بدم بیاد از همه چیزش بدم میاد و چندشم میشه حالا میخواد ب عرش هم برسه اصلا بهش فکرم نمیکنم&nbs ...

آفرین خدا خیرت بده حرف دل منو زدی هر چی خدا بهش بده ولی نیان جلو روی من بگن و بخوان بزرگش کنن

یعنی هر چقدر هم بیاد پز بده از چیزایی که داره و از پیشرفت تو اصلا خوشش نیاد 

ن من اون اهمیت نمیدم 

قظعا حالشو میگیرم

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)