2777
2789
عنوان

من چراایقدحسودم

496 بازدید | 37 پست

5ساله ازدواج کردم ودلم بچه میخاست ولی نشدرفتم دکتردوبارمیکروکردم ولی نشد.ذخیره تخمدانم کمه خیلیابهم طعنه زدن.خیلی دلم شکست ولی خداندید.امشب خبرمادرشدن خواهرشوهرموشنیدم ولی بهش حسودی کردم خیلی حسودی کردم وکلی گریه کردم ی دست لباس نوزادداشتم ک ازمشهدتبرک کردن برام آوردن یکم پنبه توش گذاشتم وبغلش کردم وبراش لالایی خوندم انگارواقعابچه خودم بود. واینکه فکرنکنین خدایی نکرده برای خواهرشوهرم دعای بدکنم ن بخدافقط ب حالش غبطه خوردم هرچنداون ازمجردی همیشه میگفت کاش نسلم ادامه پیدانکنه وبچه نمیخاست ولی هرچی باشه اونم ی زنه؛معلومه ک دوست دارحس مادرشدنوتجربه کنه.میشه دعام کنیددلم میخاداین ماه دیگه دله شوهرموشادکنم سنش رفته بالادلم براش میسوزه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل خواهر شوهرت هستم 

اصلا دوس ندارم بچه دار بشم 

خیلی هدف های مهم تری تو زندگی دارم 

⁦☺️⁦❤️⁩⁦❤️⁩

انشالله هرکس به هرچیزی که حاجتشه برسع

دنبال شادی هستی؟؟؟ ،خودت تلاش کن 😋😋مسلط به زبان انگلیسی و مدرس آموزشگاه 😋کلاس خواستید میتونید تو واتساپ ازم بپرسید(مخصوصا برای کنکور ) 🤗🤗🤗هزینش مهم نیست با خودتون .🤗🤗درباره نحوه رانندگی هم این جا هر سوالی بپرسید پاسخ میدم 💝💝

عزیزم حسودی نیست حسرته.با جان ودل درکت میکنم.۵سال بچه از نشدم.حرفا مردم.باردار شدن جاری وخواهرشوهرک بعدمن ازدواج کردن وخیلیا..خیلی سخته.بازم تلاش کن.مداوم برو دکتر از خدا بخاه کمکت کنه

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

ان شاالله به زودی بچه ی خوشگلتو تو همون لباسا تو بغلت بگیری و از شدت ذوق و خوشحالی اشکات بیاد 

از ته دلم خواستم برات 😢💛❤💓

حَسبُنَا الله و نِعمَ الوَکیل : خداوند ما را کفایت می‌‌کند و او چه خوب نگهبان و یاوری است."مسلمانان واقعی، بدون هیچ ترس و هراسی، با آرامش خاطر و با توکّل به خداوند، در مقابل دشمنان و در مقابل ناملایمات ایستادگی می‌کنند."

حسود نیستی عزیزم  چون ارزوی بدی برای کسی نداری 

از صمیم قلب دعا میکنم خدا بهت ببخشه و هر چندتا بچه که دلت میخواد بهت بده 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست