2777
2789
عنوان

بیایید بگید مقصر کیه

296 بازدید | 59 پست

من ی دو هفته ای خونه مادرشوهرم نرفتم چندروز پیش ک رفتم گفت چرا نمیای ..دخترم امتحان داره میخواست زنگ بهت بزنه بیای بهش یاد بدی و امتحان بده.(همیشه من تودرسا کمکش میکنم). ی ساعت بعد از خواهرشوهرم پرسیدم کی بهت تو درسا کمک کرد امتحانتو دادی یا نه گفت چ امتحانی🤔😳گفتم مگه کمک نمیخواستی .گفت ن .کی گفته گفتم مامان گفت درس داری .خواستم کمکت کنم ...بعدا با مادرش دعواش شده بود ک چرا دروغکی گفتی من میخواستم ب بهار زنگ بزنم

خواهرشوهرم بهم زنگ زد گفت مامان میخواسته تورو بکشونه خونمون چون چندروز نیومدی 😐😐😐مادرشوهرمم گفته بود تقصیر بهار بود ک نیومده و منو مجبور کرد دروغ بگم 😳😞😒😒😒😒😒😒😒

خب دلتنگ شده بوده دیگه مادره نخواسته مستقیم بگه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از یه دید دیگه نگاه کنیم بنظرم بامزه بود رفتارش 😐😂دلش تنگ شده بود واست خب😁

از خواهر شوهرتم خوشم اومد که راستشو بت گفت😂😂

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
مادر من نه ها مادر همسرم اینجوری کرده 😐🤦‍♀️

بله متوجه شدم 

کارش قشنگ نبوده اما دنبال مقصر نگرد خب شاید از دلتنگی بوده

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
کاش واسه منم اینجوری بودن

من اگه بدونم از دکس داشتنه هر دوروز ی بارمیرم میکم نکنه میخوان خرم کننن ...بعدشم من مشکلی ندارما ایشون رفته گفته تقصیر بهار بود نیومد من دروع گفتم 🐈🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😩

از یه دید دیگه نگاه کنیم بنظرم بامزه بود رفتارش 😐😂دلش تنگ شده بود واست خب😁 از خواهر شوهرتم خوشم ...

😂😂😂😂اخرشم من مقصر شدم😜ولی این دفعه هماهنگ میکنن 😂😂

خوب تو چرا ناراحت شدی

بنده خدا دلش تنگ شده فقط بدیش اینه که مغروره روش نشده بگه دلم تنگ شده

چرا نمیری با روی خوش بهش بگی منم دلم برات تنگ میشه کار داشتم که نتونستم بیام

ازاین به بعد به حای این کارا به خودم بگو بیام توام مثل مادر خودم

خوب تو چرا ناراحت شدی بنده خدا دلش تنگ شده فقط بدیش اینه که مغروره روش نشده بگه دلم تنگ شده چرا نم ...

پس شمام برداشتت دوس دتشتن و دلتنگی بوده من فک کردم میخواسته تیکه بندازه بگه حتما زود زود بیا پیش ما