2777
2789
عنوان

بازم بی بی چک منفی

119 بازدید | 21 پست

نزدیک سه ساله ک اقدامم و نمیشه تو این چندسال سابقه عقب انداختن نداتشم زودتر میشدم ک دیرتر تر نمیشدم حتی دوبار ای یو ای کردم ک ناموفق بود همونا هم عقب ننداختم و زودتر از موعد پری میشدم امروز برای اولین بار سه روز عقب افتادم خیلی خوش حال بودم امیدوار شده بودم اما بی بی چک منفی حالمو گرفت😭

مشکلتون چیه

عقب افتادن نشونه خوبیه یعنی رحم داره اماده میشه 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وايسا ١ هفته ديگه بزن عزيزم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

من هم ۱۲ روزه دوفاستون قطع کردم و هنوز پرید نشدم چون هیچ امیدی به بارداری ندارم اصلا بیبی هم نزدم

دفعه های قبل ک دوفاستونو قط میکردی بعد چن روز پری میشدی ؟

خدایا به خودت سپردم همه چیو .... 
به ظاهر مشکلی ندارم عکس زنگی و اینا خوب بود اما فولیکول هام خوب رشد نمیکنن 

نیم ساعت بعد اقدام تو حالتی میمونی که خوب جذب بشه

بالش میذاری زیر باسنت

رحمت گرمه؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
دفعه های قبل ک دوفاستونو قط میکردی بعد چن روز پری میشدی ؟

این بار سوم یا چهارمه استفاده میکنم

نعمولا سه تا ۵ روز بعدش پریود میشدم حتی زودتر از موعد

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
بابا مال ما همش عقب می افته هیچی نمیشه 

نیم ساعت بعد رابطه از جاتون تکون نخور زیر باسنت بالش بذار خوب جذب شه

درست میشه گلم توکل بخدا

وقتی فولی رشد نمیکنه پس بالغ نمیشه و تخمک آزاد نمیکنی که نشانه pco معمولا !! البته صبرکن بشه یه هفته که پریود نشدی بعد آز بده معلوم میشه کاملا ایشالا که باردار باشی منم این ماه مثه شما بودم روز سوم بیبی زدم منفی بود اما بعد از 11 روز پریود شدم و باردار نبودم فهمیدم تنبلی دارم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏